Eladó ház Budapest XVI. kerület, Sashalom 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Sashalom 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8257469
Referenciaszám: 11-2680
Feltöltve: ma

Budapest XVI. kerület eladó ikerház 3 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
763 529 Ft/m²
85 m²
Alapterület
364 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 355 Ft
Második évtől
269 257 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SASHALOM • KÜLÖNÁLLÓ IKERHÁZ • RENDKÍVÜL JÓ KÖZLEKEDÉSSEL • SZUPER HELYEN KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY • KIVÁLÓ LOKÁCIÓ FIGYELEM!!! A meghirdetett ingatlan jelenleg GAZDASÁGI épületként szerepel a tulajdoni lapon. A szomszédos ingatlan tulajdonosával használati megosztóval rendelkeznek, minden külön mérhető. Eladó a XVI. kerületben Sashalmon egy kiváló elosztású, világos, részben felújított, közepes állapotú kertkapcsolatos, kétszintes, 80 nm-es (1 szoba + 2 félszobás) ikerházfél. Az ingatlan teljes mértékben szeparált a másik házrésztől, nyeles telek vezet a különálló udvarrészhez. Némi ráfordítással, az elkezdett felújítási munkák befejezésével kellemes otthonná alakítható. Az udvaron található egy 20 nm-es garázs is. Tökéletes választás pároknak, családoknak, vagy kiadásra is jól hasznosítható. A másik házrész rendezett, tiszta, csendes, kedves lakóval, szép, parkos környezetben. Az ingatlan: Földszint: - előszoba - ablakos nagy konyha - fürdőszoba vécével - nagy méretű nappali (innen lépcső vezet az emeletre) - télikert Emelet: - előtér, padlásfeljáró - 2 db nagy méretű szoba Nyugati és déli tájolásának köszönhetően egész nap nagyon világos. KERT: - kiülő, grillező résszel - 20 nm-es garázs, ezenfelül még kb. 3 autóval lehet parkolni a zárható kerti részen. A meleg vizet és a fűtést Bosch kondenzációs gázkazán biztosítja, valamint rendelkezésre áll egy 110 literes víztartály. Műszaki paraméterek: - új műanyag nyílászárók redőnnyel - fafödémes, kistéglás - 10 cm-es kőzetgyapot tetőszigetelés Az ingatlan külső szigetelését a jelenlegi tulajdonos elkezdete, ezt igény esetén be is fejezi. A havi rezsi 30 000 Ft körül van. A környék ellátottsága kiváló, a ház kertvárosi részen helyezkedik el. Könnyen megközelíthető, tömegközlekedéssel is (buszok, kerékpárút). Az utca végén kezdődik a 16. kerületi környezetvédelmi terület számos sportolási, kirándulási lehetőséggel. A közelben minden megtalálható: bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelő, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola. Az ár irányár! Nézze meg, és tegyen ajánlatot! Ha szeretné megtekinteni, hívjon bármikor, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeállógarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czakó Gabriella Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czakó Gabriella Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY