Eladó ház Budapest XVI. kerület, Sashalom 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Sashalom 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8048270
Referenciaszám: H482751
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XVI. kerület eladó ikerház 4 szobás: 124,5 millió Ft

124,5 millió Ft
1 037 500 Ft/m²
120 m²
Alapterület
331 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 393 940 Ft
Második évtől
516 525 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a XVI. kerületben egy tágas, kétszintes, kiváló elosztású, nappali + 3 hálószobás, 120 m2-es ikerházfél Sashalom kedvelt, csendes részén 331 nm-es telken. Az ingatlan ideális választás kertes házra vágyóknak vagy nagyobb családok számára. - 3 különnyíló hálószoba - amerikai konyhás nappali 26,5 nm-es fedett teraszkapcsolattal - fa nyílászárók redőnnyel - a fűtés elektromos kazánnal (Bosch) megoldott, padlófűtéssel és radiátorokkal, a földszint és az emelet fűtése külön szabályozható, - a használati meleg víz ellátását két villanybojler szolgáltatja - rendezett kert - csendes, zöldövezeti környezet - jó közlekedési lehetőségek a városközpont felé - használati megosztás van - pince/szuterén szinten 3 db tároló helyiség, finn szauna, gépkocsi beálló, mosókonyha, WC található - kertben 1 autó számára nyitott beálló, az utcán a parkolás ingyenes. MŰSZAKI JELLEMZŐI: - 2000-s években épült ház - Bramac tetőcseréppel fedett - tégla falazat, hőszigetelt dryvit vakolat - vezetékek: sárgaréz kábelek - riasztóval felszerelt - 2 db hűtő-fűtő légkondicionáló - betonfödém A hangulatos kert ideális helyszín családi összejövetelekhez és szabadidős tevékenységekhez. Buszmegálló kb 6 perc sétatávolságra található. A környék infrastrukturális ellátottsága kiváló a bevásárlási lehetőségek, gyógyszertárak és drogériák, háziorvosi rendelő tekintetében. A közelben számos kiváló óvoda, általános iskola található, továbbá a Szerb Antal Gimnázium. Sportolásra két Uszoda, sport- és szabadidőközpont nyújt lehetőséget. Ügyfeleink részére egyedi igényekre szabott hiteltanácsadással állunk rendelkezésre. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2000
Terasz:
26,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Zsuzsanna Otthon Centrum - XIV. kerület - Vezér utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Zsuzsanna Otthon Centrum - XIV. kerület - Vezér utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY