Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8230017
Referenciaszám: 889233
Feltöltve: 14 napja

Budapest XVI. kerület eladó ikerház 4 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
743 750 Ft/m²
160 m²
Alapterület
359 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 537 Ft
Második évtől
493 707 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ikerház a 16. kerületben – tágas, napfényes otthon kiváló közlekedéssel! Eladásra kínáljuk Budapest 16. kerületében, egy csendes, délnyugati fekvésű, háromszintes ikerház egyik felét, amely ideális választás családok számára. Az ingatlan kertre néző ablakokkal, tágas belső terekkel és modern felszereltséggel rendelkezik. Főbb jellemzők: Telekommunikáció: DIGI szolgáltatás Biztonság: távvezérelt kapu és garázsajtó, riasztórendszer, amely biztonsági szolgálathoz van bekötve Nyílászárók: egy éve cserélt, háromrétegű üvegezéssel ellátott, fémvázas műanyag nyílászárók Friss felújítás: 2024 áprilisában új vasbeton lépcső épült, amely összeköti az udvart és a lakást Helyiségek: Alagsor: 4 tárolóhelyiség és garázs, mind az épületből, mind az udvarról elérhető Magasföldszint: tágas nappali és étkező, világos, jól felszerelt konyha (kerámia főzőlap, légkeveréses sütő, mosogatógép), kamra, előszoba, lépcsőház, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel Emelet: 3 külön bejáratú hálószoba (egyik légkondicionált, két szobához terasz tartozik napernyővel), fürdőszoba káddal és WC Minden helyiség redőnnyel felszerelt Kert és udvar: Elülső és hátsó kert, kosárpalánk a hátsó kertben Az udvaron három autó számára biztosított parkolási lehetőség Fűtés és meleg víz: Cirkó gázkazán programozható mobil vezérléssel Radiátoros hőleadás, nappaliban fatüzeléses kályha sütő-főző funkcióval Központi gáz vízmelegítő és villanybojler 3 fázisú áramellátás, éjszakai áram Közelben elérhető szolgáltatások: Élelmiszerüzletek (CBA, LIDL, Tesco Express), patika, posta, húsbolt, étterem, cukrászda, óvoda, iskola, orvosi rendelő, uszoda és park. Közlekedés: Buszjáratok: 92, 92A, 144, 174, 244 Éjszakai buszjáratok: 931, 996 Örs vezér tere 20 perc alatt elérhető busszal. Ez a ház tökéletes választás annak, aki egy csendes, barátságos környéken, kiváló közlekedéssel rendelkező, modern felszereltségű, tágas otthont keres!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
D
garázspincebútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY