Eladó ház Budapest XVI. kerület, Mátyásföld 148 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Mátyásföld 148 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8256647
Referenciaszám: U0047088
Feltöltve: 1 napja

Budapest XVI. kerület eladó ikerház 5 szobás: 159,8 millió Ft

159,8 millió Ft
1 079 730 Ft/m²
148 m²
Alapterület
450 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 09. 29. 1:30 és 2024. 09. 29. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 505 635 Ft
Második évtől
662 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kertkapcsolatos új építésű ikerház! Költözzön zöld környezetbe, mégis elérhető távolságba a várostól, ebbe az új építésű, kertkapcsolatos, nagy teraszos és erkélyes prémium minőségben épülő új építésű házba. Üdv itthon! RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ Budapest egyik legkedveltebb családi övezetes részén, XVI.kerület Mátyásföldön, 2024 december - 2025 március közötti átadással, 1 szintes, mennyezet hűtés-fűtéssel + padlófűtéssel, 2,75 m belmagassággal, 1 állásos garázzsal, tárolási lehetőségekkel, 148,7 m² lakóterülettel, 10 m² terasszal 450m² saját használatú kerttel, 4 hálószobával, 2 fürdővel, mely csendes, zöld, körbenapozott, otthonos hangulatú, minden igényt kielégítő ikerház csak Rád vár! Legkorszerűbb anyagokból és technológiával épült, energiatakarékos, működéséhez megújuló energiát is használ, közel 0 energia kibocsátással. Az épületszerkezet temperálás padlófűtéssel és mennyezet hűtéssel történik. A helyiségek hőszabályozása külön-külön termosztáttal lehetséges, mely távolról is vezérelhető. Miért prémium? - prémium minőségű hőszivattyú - helyiségenként szabályozható padló és falfűtés és hűtés - emeltszintű műszaki felszereltséggel kérhető - prémium műanyag nyílászárók- alumínium motoros redőny előkészítés - elektromos garázskapu BURKOLATOK Tervezze meg az otthonát saját ízlése szerint. Miért ezt az ingatlant válassza? - prémium anyagok használata - hatalmas nyílászárók - ideális családi környezet - nagyméretű lakószobák - minden igényt kielégítő gépészeti ellátás - energiatakarékos PARKOLÁS 1 állásos önállógarázs és egy felszíni beálló A KÖRNYÉK Mátyasföld legnagyobb előnyei: - zöld, közel a természethez - csend és nyugalom - Naplás-tó 10 perc autóval - autóval elérhető távolságban a város, M0 5 perc autóval - igényes környezet, a házak többsége 90 után épült - közelben Baseline Sport Aréna - BGE 5 perc autóval - Pár percre a Mátyásföldi jégcsarnok - Lidl, Aldi 5 perc autóval A környék kifejezetten kedvelt családok és jövőbeli családalapítók körében. A budapestiek minden korosztálya szívesen tölti idejét a séták, kerékpározás, játék és barátokkal való találkozás jegyében. Összességében elmondható, hogy itt kellemes életet élhetünk. Mindössze egy kis sétára van szükség a környéken, hogy megbizonyosodjunk róla. Egy beleszeretős otthon, mely várja első lakóját. Nézze meg személyesen referencia lakásunk. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Besenyei Brigitta Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Besenyei Brigitta Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY