Eladó ház Budapest XV. kerület, Pestújhely 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XV. kerület, Pestújhely 180 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7612037
Referenciaszám: H461521
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XV. kerület eladó ikerház 6 szobás: 119,9 millió Ft

119,9 millió Ft
666 111 Ft/m²
180 m²
Alapterület
565 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 385 Ft
Második évtől
497 441 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez a csendes utcában fekvő ikerház 3 önálló lakrészből áll, melynek összterülete 180 nm és egy 565 nm-es, szépen karbantartott telken található. Az ingatlan egy része felújításra szorul, de kialakításából adódóan jó alap többgenerációs családok számára. Az ingatlan mindhárom lakrésze saját fürdőszobával és konyhával rendelkezik. 1. lakrész 1969-ben épült, kb 80 nm-es téglaépítésű, általános szerkezeti és műszaki állapotú, ízlés szerint esztétikailag felújítandó. Előszobából nyílik egy dolgozószoba, ahonnan a tágas teraszra léphetünk ki, valamint egy nappali, egy fürdőszoba, egy wc, és az étkezős konyha. A fürdőszoba megközelíthető az előszobából és a hálószobából is. A fűtést gázcirkó szolgáltatja, a meleg vizet villanybojler biztosítja. 2. lakrész: A 2. lakrész 2002-ben épült, 50 nm-es, külső nyílászárói műanyagok, padlóburkolata járólap, padlófűtéssel rendelkezik. Áll egy nappali-konyhából, felette félig nyitott álló galéria, és egy különálló fürdőszoba található benne. A konyhából jutunk ki hátrafelé a teraszra, melynek befejezése az új tulajdonosra vár. A fűtése gázkazán, padlófűtéssel. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. 3. lakrész: Ez a tetőtéri téglaépítésű lakás 1991-ben épült, melynek hasznos alapterülete 50 nm, jelenleg teljes felújítást igényel. A lakrész jelenleg a 2. lakrésszel közös bejáraton, belső lépcsőn keresztül közelíthető meg, azonban könnyen kialakítható hozzá külső lépcső is. A lakrészhez önálló, kertre néző terasz tartozik, amely szintén felújításra szorul. Jelenleg 3 szoba van kialakítva, melyek falai könnyen mozgathatóak, bonthatóak. Van még a lakásban konyha, és fürdőszoba is, valamint egy jól pakolható padlástér A fűtést gázkazán szolgáltatja, a melegvíz ellátás villanybojlerrel megoldott. Kérdés esetén szívesen állok rendelkezésre!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1969
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
G
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sivák Nikolett Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sivák Nikolett Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY