Eladó ház Budapest XII. kerület, Sashegy 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XII. kerület, Sashegy 180 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8257949
Referenciaszám: 3745_red
Feltöltve: ma

Budapest XII. kerület eladó ikerház 7 szobás: 199,8 millió Ft

199,8 millió Ft
1 110 000 Ft/m²
180 m²
Alapterület
425 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 632 202 Ft
Második évtől
828 929 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XII. kerület Farkasvölgyben, szép hegyvidéki PANORÁMÁS IKERHÁZFÉL ELADÓ! A zöld környezetben elhelyezkedő, kiváló tömegközlekedéssel és infrastruktúrával rendelkező ingatlant az elmúlt években felújították: Viessmann fali kazán gondoskodik a radiátoros fűtésről és a használati melegevíz ellátásról, a ház klímával felszerelt, az új műanyag nyílászárók redőnyökkel, ill. rolókkal kerültek kialakításra, a TÖBB GENERÁCIÓ számára is használható ingatlanban megújultak a konyhák, a fürdőszobák, a hideg- és meleg burkolatok. A rendkívül VILÁGOS, TÁGAS ingatlan délkeleti-tájolásának köszönhetően napfényes, barátságos, családias hangulatú. A három lakószintes ingatlan szintenként elszeparáltan tud lehetőséget nyújtani a privát szféra megélésére: két konyha, szintenként egy-egy ablakos, káddal, ill. zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba szolgálja a lakók kényelmét; az épület alatt 14 nm-es pince található. Az ingatlan kialakítása: FÖLDSZINT: a lépcsőházból külön bejáraton megközelíthető lakás kellemes fogadótér-étkező-konyha, három különnyíló hálószoba, fürdőszoba és háztartási helyiség kialakítású; ez az önálló lakrész kitűnő lehetőség az idősebb generáció, vagy kamasz gyermekek számára, de akár iroda céljára, ill. egy szolgáltatás működtetésére is ideális lehet. Az EMELETRE kényelmes belső lépcső vezet, itt található a tágas nappali-étkező-konyha együttese erkélykapcsolattal, a konyha mellett kamra; hálószoba, káddal és épített zuhannyal kialakított, ablakos fürdőszoba, külön mosdó helyiség; A TETŐTÉRBEN két különnyíló hálószoba, kisebb nappali és fürdőszoba kapott helyet. A 425 nm-es, ősfás, sík telek teljesen szeparált, rendezett, szépen füvesített, kiváló lehetőség a pihenésre, kikapcsolódásra, gyermekek számára játékra. Az ikerházfelek tulajdonosai között - ügyvéd által ellenjegyzett - használati megosztás készült. Az eladó ikerházfélhez saját, - távirányítású elektromos kapuval ellátott - utcafronti beállóhelyet is kialakítottak két gépkocsi számára (+2,6 MFt/beálló). A zöldövezeti területen, a XII.-XI. kerület határán fekvő ingatlan további előnye kitűnő lokációja: több bevásárlóközpont; jó nevű-, ill. nemzetközi oktatási intézmények; az M1-M7 autópálya bevezető szakasza pár perc alatt elérhető; de könnyen megközelíthető a budai hegyvidéki területről is autóval és tömegközlekedéssel (8E és 53-as jelzésű buszok, valamint az 59-es villamos) egyaránt. Kitűnő választás nagy családosoknak, összeköltözőknek vagy otthon dolgozóknak, de remek lehetőség befektetési célra is! IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó közlekedésűvilágosamerikai konyhakamraerkélypince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pleszkán Andrea IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pleszkán Andrea IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY