Eladó ház Budapest XI. kerület 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XI. kerület 180 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8261823
Referenciaszám: 323633
Feltöltve: 1 napja

Budapest XI. kerület eladó ikerház 4+1 fél szobás: 209 millió Ft

209 millió Ft
1 161 111 Ft/m²
180 m²
Alapterület
400 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 661 313 Ft
Második évtől
867 098 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KERTES IKERHÁZ PÉTERHEGYEN TELJES KÖRŰEN, MAGAS MINŐSÉGBEN ÉS RENDKÍVÜLI IGÉNYESSÉGGEL FELÚJÍTOTT, KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS, SAJÁT KERT! Nettó 180 nm-es N+4 szobás, 22 nm-es terasszal, panorámás erkéllyel IKEHÁZ saját garázzsal 209 M Ft-ért eladó! INGATLAN A földszinten található vendég szoba fürdőszobával. Az első emeleten kapott helyet a nappali, mosdó, valamint egyben a konyha és az étkező. A második emeleten kaptak helyet a hálószobák és egy fürdőszoba, valamint külön wc. A 22 nm hasznos területtel rendelkező padlásszint is beépíthető, KERT A 200nm-es hangulatos saját kert nagyszerűen kihasználható és ideális méretű, alacsony karbantartási igényű növényekből lett kialakítva. MŰSZAKI •Daikin klímarendszer hűtésre és fűtésre is, 2db kültéri és 5 beltéri egységgel (a padlásszobában csak előkészítés) A nappaliban és konyhában prémium kategóriás applikációról is vezérelhető okosklímák (DAKIN EMURA) •Computherm termosztát indítja a kazánt, applikációról vezérelhető •A padlófűtés köröket szinten ként lehet szabályozni. •Nyílászárók beépített szúnyoghálóval, a legjobb Becker redőnymotorral szerelt elektromos, feltolás-gátlós biztonsági aluredőnnyel, amik fali kapcsolóval és telefonról (vagy okosóráról) is vezérelhetők, programozhatók. PARKOLÁS Saját 25 nm-es fűthető garázs, illetve egy, akár 2 autó számára is parkolási lehetőséget biztosító 25 nm-es fűthető garázs, hőszigetelt garázskapuval sok távirányítóval, valamint Hikvision kaputelefon és kamerarendszerrel összekapcsolva, amiket applikációval, okostelefonról is lehet vezérelni. Az elektromos autótöltőhöz 3 fázis lett kialakítva, valamint a gépészet is a garázsban kapott helyet. LOKÁCIÓ A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A városrészben több kiváló oktatási intézmény is van. A 150,150B,250,251,251A,153,251E,941-es buszok megállói közvetlenül az utca elején (1 percre), a Kelenföldi pályaudvar (4-es metró) 5 perc távolságra található busszal és autóval. Innen kb. 10-15 perc alatt a Belvárosba érhetünk. A környéken óvoda és iskola is sétatávra található. Az ingatlan megtekintésével és egyéb információkkal kapcsolatban várom a jelentkezését, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázspanorámaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bokova Oxana MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 852 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bokova Oxana MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 852 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY