Eladó ház Budapest XI. kerület, Péterhegy 182 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XI. kerület, Péterhegy 182 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8286317
Referenciaszám: U0047156
Frissítve: ma

Budapest XI. kerület eladó ikerház 6 szobás: 395 millió Ft

395 millió Ft
2 170 330 Ft/m²
182 m²
Alapterület
944 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 249 849 Ft
Második évtől
1 638 774 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk egy két szintes, DNY tájolású, prémium minőségű ikerházat, amely a legmodernebb műszaki megoldásokat és a fenntarthatóságot egyesíti. A ház lenyűgöző panorámát nyújt a Kamaraerdőre, ideális azoknak, akik szeretnének közel lenni a természethez, de a városi kényelemről sem akarnak lemondani. Ritka lehetőség: Jelenleg az ikerház mindkét fele megvásárolható! Főbb jellemzők: • Modern hőszivattyús rendszer: Daikin EBBX16D9W háromfázisú hőszivattyúval működő padlófűtés és mennyezethűtés a maximális komfortért. • Hővisszanyerős szellőztető rendszer: Wolf CWL2-450 jobbos szellőztető biztosítja a friss levegőt és a hatékony hőmegtartást. • Kiváló anyagok: 30 cm vázkerámia fal Porotherm 30 Klíma tégla, külső 15 cm EPS hőszigetelés dryvit rendszerben. • Kiemelkedő minőségű nyílászárók: 3 rétegű, hővédő üvegezésű külső nyílászárók, beépített elektromos alumínium redőnyök és szúnyoghálók. • Elektromos rendszer: 3x32 A elektromos hálózat, riasztórendszer, napelem előkészítés. • Prémium szaniterek: A minőségi belső kialakításnak köszönhetően maximális komfortot biztosít. Kiváló elhelyezkedés: • Etele Pláza, M4 metró, Kelenföld vasútállomás: mindössze 6 percre autóval. • Eleven Center: 8 perc alatt elérhető. • BAH csomópont: 11 perc távolságra. Elrendezés: • Földszint: nappali-konyha-étkező, WC, előtér, szoba, fürdőszoba, gépészeti helyiség, tároló. • Emelet: 4 hálószoba, fürdőszoba, külön WC, közlekedő. Várható átadás: 2025 Ez az otthon tökéletes választás mindazoknak, akik értékelik a fenntartható, energiahatékony megoldásokat és a modern kényelmet. Bővebb információért vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén! Hívását a hét bármely napján szívesen fogadom.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2025
Erkély:
10,5 m²
Terasz:
24,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Aradi Nóra Otthon Centrum - II/A kerület - Hidegkúti út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Aradi Nóra Otthon Centrum - II/A kerület - Hidegkúti út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY