Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8240123
Referenciaszám: U0047024
Feltöltve: 5 napja

Budapest XI. kerület eladó ikerház 5 szobás: 255 millió Ft

255 millió Ft
1 574 074 Ft/m²
162 m²
Alapterület
552 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 806 865 Ft
Második évtől
1 057 943 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Foglalja le időben LEENDŐ OTTHONÁT! Madárhegy csendes, egyik zsákutcájában, most épülő, nettó 162 m2-es Hőszivattyúval szerelt kétszintes ikerházfél, garázzsal (kötelezően vásárolandó), saját használatú telekrésszel! Kettő különálló, de építészeti kialakításában megegyező, egyenként kétlakásos ikerház. Tökéletes méretezés: -Nappali+ 4 szoba, garázs, mindez nettó 162 nm-en -Saját, kizárólagos telek terület 552 nm. -A ház a legmodernebb kivitelezéssel épül A ház elosztása: Földszint: itt található a tágas amerikai konyhás nappali kertkapcsolattal, WC kézmosóval, a garázsba vezető előtér és közlekedő. Összesen: 60 nm nettó alapterület + 18,6 nm garázs. Emelet: ahol kialakításra kerül 4 lakószoba, két fürdőszoba, külön WC kézmosóval és egy háztartási helyiség, valamint tágas erkély. Összesen: 77,74 nm +11,5 nm A ház műszaki adatai: A falak 30-as Porotherm téglából épülnek, minőségi nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, beépített hőszigetelt redőnytokkal, motoros-okos redőnnyel felszereltek Homlokzati szigetelés 20 cm-es AUSTROTHERM AT-H80 burkolással. A fűtést-hűtést és meleg-vízkészítést lakásonkénti hőszivattyú fogja biztosítani „H” tarifával, (Fischer), padlófűtés, mennyezet hűtés, nagy fürdőszobában törölköző szárítós radiátor. Későbbiekben az épület napelemes rendszerrel kiegészíthető. (előkészítése megtörténik) Hővisszanyerő szellőztető berendezéshez a légcsatornák szerelése szintén megtörtént. A riasztó és a kaputelefon kiépítése az árban benne foglaltatik. Az elektromos hálózat 3x20 Amper továbbá kialakításra kerül 3x20 Amper „H tarifával” Hideg-meleg burkolatok, szaniterek a műszaki leírásban szereplő értékhatárig a vételár részét képezik. Beltéri ajtók 110 000 forint/darab-ig választhatók az (Ajtóház Kft.) katalógusából Motoros garázskapú A házat megbízható, számos referenciával rendelkező kivitelező építi.  Ára: 255.000.000 Ft, valamint a garázs 10 000 000 Ft, mely magába foglalja a teljes, kulcsrakész kivitelezést. VÁRHATÓ ÁTADÁS: 2025 III. NEGYEDÉV A ház elhelyezkedése kiváló, szinte minden egy helyen, pár percre találhatóak üzletek, Gyógyszertár, Iskola, Óvoda, Sportpálya. Közlekedés: autóval a belváros gyorsan elérhető, autópályák M1, M7, M0 pár percre, és a buszmegálló is csak pár perc sétára található. Ha szeretné a vásárlást „CSOK”-kal, Babaváró vagy piaci hitellel finanszírozni, hitelcentrumunk szakemberei segítenek Önnek ebben. Emellett ha szeretné saját ingatlanát értékesíteni, segítséget nyújtunk ennek a lebonyolításában is. SZERETNE BEKÖLTÖZNI EGY MODERN, ÚJ-ÉPÍTÉSŰ INGATLANBA, JÖJJÖN EL ÉS TEKINTSE MEG, MIELŐTT VALAKI MÁS LECSAPNA ERRE A LEHETŐSÉGRE!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
11,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Solt Péter Otthon Centrum - XXII. kerület - Mária Terézia utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Solt Péter Otthon Centrum - XXII. kerület - Mária Terézia utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY