Eladó ház Budapest X. kerület 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest X. kerület 91 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8198109
Referenciaszám: HZ026814
Frissítve: ma

Budapest X. kerület eladó ikerház 4 szobás: 92,9 millió Ft

92,9 millió Ft
1 020 879 Ft/m²
91 m²
Alapterület
234 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 293 952 Ft
Második évtől
385 423 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest 10. kerületében, Laposdűlő kerületrészben, 234 nm-es telken, egy bruttó 197 nm-es, 4 szobás, DUPLAKOMFORTOS, KÉT GENERÁCIÓ együttélésére is alkalmas, ikerház, két bejárattal, garázzsal.A felépítmény 1925-ben épült, tégla alapra, tégla falazattal, fa födémmel, palatetővel, eredetileg pince és földszint szintkiosztással. Átfogó felújítás az 1970-es években történhetett, a tetőtér beépítése 1999-ben készült el. A nyílászárók, a földszinti szobák kivételével, dupla üvegezésű, fa nyílászárókra lettek cserélve.A teljes telken jelenleg két ingatlan került kialakításra, rendezett jogi háttérrel. A közösség társasházzá alakult, így az eladásra kínált ikerház fél, külön helyrajzi számmal rendelkezik.Pince:A ház pinceszintjén kialakításra került egy mosókonyha, egy WC, valamint egy tároló is. A helyiség kazánházként üzemel, itt található a Vaillant cirkó, amely mindkét szinten ellátja a fűtést és a meleg víz ellátást.Földszint:A konyha, kamra, az előszoba és a vizes helyiségek aljzata kerámia lappal burkolt, a három szoba valódi parkettával fedett. A fürdő és a Wc külön találhatóak. Mindhárom szoba külön bejárattal rendelkezik. Az ingatlan két bejárattal rendelkezik, ahogyan maga az egész porta két utcafronti bejárattal.  Tetőtér:A tetőtérben kialakításra került egy konyha, fürdő Wc-vel, hálófülke, több tároló és egy erkély. Könnyen növelhető a szobák száma, így plusz két szobával bővíthetjük az ingatlant.A ház fűtéséről és a használati meleg víz-ellátásáról, egy Vaillant kombi gázkazán gondoskodik. A hőleadók vasradiátorok.  A tetőtéri szint egy hagyományos fa tüzelésű kandallóval is fűthető. A meleg víz ellátását mindkét szinten szükség esetén, elektromos bojler tudja biztosítani.Kert:A kert 234 nm-es, elő-, oldal- és hátsó kertrészre osztott. A porta hátsó részében található egy 36 nm-es, téglaépítésű, utcai bejáratú, fűtött garázs, melyből az udvaron keresztül is bejuthatunk az ingatlanba.Vendégek és ismerősök számára a parkolás közterületen ingyenes.A közlekedés kitűnő. Rengeteg BKK járattal, villamossal, busszal és vonattal a belváros nagyon gyorsan elérhető. A közelben óvoda, iskola, üzletek, közintézmények mind megtalálhatóak.Tekintse meg és tegyen rá ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1925
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Minor Zsolt Duna House - Pestlőrinc Az iroda összes hirdetése
+36 20 487 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Minor Zsolt Duna House - Pestlőrinc Az iroda összes hirdetése
+36 20 487 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY