Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8165161
Referenciaszám: 360021061-835
Frissítve: 1 napja

Budapest III. kerület eladó ikerház 6 szobás: 144,9 millió Ft

144,9 millió Ft
966 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
288 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 458 489 Ft
Második évtől
601 160 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó CSILLAGHEGYEN egy 2 lakásos IKERHÁZ, fedett TÁROLÓVAL, nagy TERASSZAL, 3 autónak PARKOLÓVAL, KERTTEL. A ház beosztása szerint jelenleg 2 lakásból áll külön bejárattal: - a földszinten (50 nm): 2 szobás, jó állapotú lakrész, fürdőszobával, konyhabeépítés lehetőségével, tárolóval, DÉLI fekvéssel, akár saját KERTRÉSSZEL és szeparálható bejárattal és KERTTEL. - az 1. emeleten egy belső kétszintes lakrésszel: ami az 1. emeleten (50 nm) áll: egy tágas AMERIKAI KONYHÁS-ÉTKEZŐS-NAPPALIS + kamra, WC, beépített előszoba, lépcsőházból, - a 2. emeleten (50 nm): 3 hálószoba (12, 12, 7 nm) és fürdőszoba, valamint egy gardróbnak beépített erkély van. További extrák: - 3 autónak parkolóhely, amiből 1 fedett parkoló, - Automata kapu és redőny a kényelmünkért és a biztonságunkért, - 35 nm AMERIKAI KONYHÁS ÉTKEZŐS NAPPALI, - A hálószobák TELJES ÉRTÉKŰEK, nincsenek lecsapott terek, - Gépesített hangulatos konyha NAGY méretű kamrával, - FÉG kazán és radiátorok a fűtésért, valamint bojler a melegvíz ellátásért, - 16 nm FEDETT TERASZ és 16 nm FEDETT TÁROLÓ vagy MŰHELY, - A földszinten egy külön álló LAKÁS (2 szoba, konyhalehetőség, fürdőszoba) kialakítva, így akár 2 generáció is kényelmesen használhatja a házat. Tökéletes lokáció, minden infrastruktúra, iskola, boltok és közlekedés a közelben van, a HÉV 12 perc, a buszok (134, 34) 4 perc sétatávolságra vannak! A ház a Csillaghegyen van, a Dunapart 5 perc sétatávolságra, ahol minden sport lehetőséget, éttermeket, remek büféket találunk, Cziniel cukrászda, őstermelői kispiac és boltok, iskolák, óvodák a közelünkben található. Jogi tanácsadással és a banksemleges, ingyenes hitelügyintézéssel is állunk az Önök rendelkezésére! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem, hogy hívjon bizalommal, várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY