Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy, Tarhos utca 156 112 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy, Tarhos utca 156 112 nm
Hirdetéskód: 8288333
Frissítve: ma

Budapest III. kerület eladó ikerház 5 szobás: 199,9 millió Ft

199,9 millió Ft
1 784 821 Ft/m²
112 m²
Alapterület
360 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 632 519 Ft
Második évtől
829 344 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új építésű ikerházak Aranyhegyen – Egy életre építve Képzelje el, ahogy reggelente beszűrődik a napfény a modern, amerikai konyhás nappalijába, miközben a gyermekei már a tágas kertben játszanak. Az Aranyhegy délnyugati oldalán található ikerházak nemcsak a lenyűgöző panorámát kínálják, hanem teljes privát szférát biztosítanak – mivel az ikerházak kizárólag a gépészeti helyiségeknél érintkeznek, így Ön valóban elszigetelt, nyugodt otthonra lelhet. Minőség és kényelem minden térben: Az ingatlanok tervezése során a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, mint például a hőszivattyús fűtés-hűtés rendszert, a motoros automata redőnyöket és az opcionálisan választható központi vízlágyítást vagy hővisszanyerős szellőztető rendszert. A választható burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók - a megadott árban - pedig lehetőséget adnak arra, hogy saját ízlésére szabja új otthonát. Elrendezése: •Emeletes 112 m²-es ikerházak 400 m²-es kizárólagos kerttel. •Konyha, étkező és nappali: a családi élet középpontja, egy 36m²-es tér, közvetlenül a kertkapcsolatos terasz mellett. •Panorámás terasz: élvezze a kilátást a 25m²-es földszinti teraszon vagy az emeleti erkélyek egyikén. •Hálószobák: a három vagy négy hálószoba tágas tereiben garantált a pihenés és feltöltődés, ráadásul a szobákból nyíló emeleti terasz és erkély kényelmessé teszi a pihenést. Egyedi ajánlat: A vásárlóinkat kedvezményes belsőépítészeti tervezéssel ajándékozzuk meg, hogy otthonának minden részlete tökéletesen tükrözze az Ön elképzeléseit. Ezen felül lehetőséget biztosítunk az okos otthon előkészítésére, kivitelezésére, hogy Ön a jövő technológiáival élhessen még ma. Kapcsolat és további információk: Ne hagyja ki ezt a lehetőséget – a projekt keretében már csak két lakás elérhető. Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy személyesen is megtekinthesse álmai otthonát, és részletesen megismerhesse az építkezés minden lépését.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Terasz:
28 m²
Energetikai besorolás:
A+
duplakomfortosgarázskertpanorámabútorozatlanhőszigeteltklímaszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Varga Domonkos
+36 30 741 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Varga Domonkos
+36 30 741 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY