Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy 118 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy 118 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7537436
Referenciaszám: U0043919
Frissítve: 1 hónapja

Budapest III. kerület eladó ikerház 4 szobás: 165,9 millió Ft

165,9 millió Ft
1 405 932 Ft/m²
118 m²
Alapterület
300 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 524 937 Ft
Második évtől
688 285 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Óbudán Aranyhegyen, benapozott 1638 m2-es domboldali telken összesen 4 db modern stílusú, hegyre néző, örök panorámás villaház épült két épületben. 3 ELADÁSRA KERÜLT, MÁR CSAK 1 LAKÁS MARADT! SZERZŐDÉSKÖTÉS UTÁN 2 HÓNAPON BELÜL BEKÖLTÖZHETŐ! Lakhatási engedéllyel már rendelkezik. Egy épületen belül két külön bejáratú ház található, mindegyik házhoz saját kizárólagos használatú kert tartozik. Ez a legfelső lakás, kifejezetten intim kerttel. Bár csak egyállásos a hozzátartozó garázs, de lehetőség van még több autónak is beállót építeni. Az ingatlanok külön bejárattal közelíthetők meg a kaputól. AZ épületek csak a garázsnál érintkeznek. Közel nulla energiaigényű, AA besorolású ingatlanok az alábbi energiatakarékos megoldásokkal: három rétegű ablakok, grafitos külső hőszigetelés, mennyezet hűtés-fűtés és padlófűtés, hőszivattyú HMV tárolóval, időjáráskövető felületi fűtés és hűtés szabályozás, a hőmérséklet automatikával vezérelt termosztátok az osztógyűjtőn elhelyezett termoelektromos motorok segítségével tudnak beavatkozni. napelem villanyszerelési előkészítése, a gazdaságos energiafelhasználást H-tarifás mérőóra biztosítja. Extrák: állandó melegvizet biztosító cirkulációs rendszer, szellőztető rendszer, hatalmas üvegfelületek, üvegfalak esőviz táplálta öntözőrendszer Exkluzív belső építészet: Villeroy-Boch szaniterek, Hansgrohe csaptelepek, olasz és spanyol csempeválaszték magas árfekvésben. Környezet: közelben a Csillaghegyi Élményfürdő, strand, óvoda, iskola, lovarda és a Mészkő park, ahol játszótér és számos sportolási lehetőség található. BKV buszmegálló pár perc séta, vonat 10 perc séta, HÉV iránybusszal könnyen elérhető ÜGYVÉDI KÖLTSÉG AZ ÁRBAN. CSOK, kamattámogatott hitel, illetékmentesség, ÁFA visszatérítés igényelhető. Amennyiben felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
28 m²
Energetikai besorolás:
A
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tünde Otthon Centrum - V. kerület - Zoltán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tünde Otthon Centrum - V. kerület - Zoltán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY