Eladó ház Budapest II. kerület, Máriaremete 228 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest II. kerület, Máriaremete 228 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8225095
Referenciaszám: M283510-4728392
Frissítve: ma

Budapest II. kerület eladó ikerház 5 szobás: 229 millió Ft

229 millió Ft
1 004 386 Ft/m²
228 m²
Alapterület
807 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 724 596 Ft
Második évtől
950 074 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Máriaremete, Remeteszőlős, Hűvösvölgy, Hárshegy... Ezek azok a helyek Budán, melyekről még az is tudja, hogy a leginkább vágyott lakóhelyek, aki sosem járt a fővárosban. Aki viszont Budapesten él, az mindennél jobban tudja és megérti, hogy miért ezek a legértékesebb lokációk az ingatlanpiacon. Itt nyer értelmet a távol a város zajától, ám mégis karnyújtásnyi közelségben az infrastruktúrához kifejezés, és itt bizony nem túlzás a természet közelsége terminus, hiszen az otthonunk kertjében a Remete-hegy adja az árnyékot. Itt lett eladó egy kifejezetten egyedi, építész díjjal jutalmazott családi ház, mely egy csendes, a hegyre tartó kis utca elején található. Az épület több szempontból is unikum. A fő tervezési irányelv az volt, hogy egy derékszögű háromszög adja az alapformát, aminek köszönhetően az összes helyiség egyedi hangulatú. A három szintes épület terei logikus elrendezést kaptak. Az fogadószinten található óriási, egybefüggő, napfényben fürdő élettér, igazi ékessége a háznak, ami a nagy, egyedi formájú teraszajtókkal még az udvarral is egybenyitható, a szabadság, és a természetközeliség teljes élményét adva. A ház másik gyöngyszeme a bevilágítóablakkal fényfestett, emeletre vezető lépcső, amin át a felső szint hálószobáihoz, és egy méretes fürdőszobához jutunk. Az emelet szobáiból csodás panoráma nyílik a Remeteségre, a minőségi pihenés több, mint garantált. Az ingatlan specifikus építésének köszönhetően az összes emelet ugyanarra a háromszög formára épül, így az alagsorban is ugyanakkora hasznos tér várja a lakókat. Itt kapott helyet a gépészet, mosókonyha, és a gardrób, de a két angolaknának köszönhetően a lenti szobák is teljes értékkel funkcionálnak. A ház kimagasló műszaki színvonalon épült, nyílászárói egyedi, fa szerkezetek, a burkolatok márványból, és szintén fából vannak. Gépészete a mai napig helytálló, és bármikor bővíthető, modernizálható, könnyen a mai kor igényei szerint alakítható. Utcafrontra nyíló duplagarázsa igazi kincs, két autónak és egy komplett polcrendszernek elegendő hellyel. Rezsije élhető, megközelíthetősége példás, udvara pont megfelelő méretű, egyedi elrendezése, és a mindenütt tetten érhető pazar stílusa viszont kiemeli a tucatingatlanok közül. Ennek ellenére a piaci átlagáron kínáljuk eladásra, így, ha egy olyan családi otthonra vágyik, ami másnak nincs, akkor ez a tavasz vétele! Ha szeretné megtekinteni kérem hívjon! Ezen felül pedig bármilyen pénzügyi, vagy hitellel kapcsolatos kérdésben is teljeskörűen állunk rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kéki Mónika OTPip - Budapest IX. kerület Üllői út 21 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kéki Mónika OTPip - Budapest IX. kerület Üllői út 21 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY