Eladó ház Budakeszi 122 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budakeszi 122 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8286276
Referenciaszám: 35722_v
Feltöltve: 2 napja

Budakeszi eladó ikerház 4 szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
941 803 Ft/m²
122 m²
Alapterület
724 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 363 564 Ft
Második évtől
476 697 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budakeszi Meggyes városrészén, rendezett, csendes, kertvárosi, átmenő forgalomtól mentes mellékutcában, kiváló infrastrukturális adottságú helyen (tömegközlekedés, gyermekintézmények, bevásárlási lehetőség, sportlétesítmények közelében) egyedi, igényes ikerházfél új lakóit várja. A 724 nm-es (kb. 14 x 52 m), teljesen sík és igényesen parkosított telekre épült ikerházfél 1995-ben épült, 30-as téglából, egy régebbi ikerházfél helyére. A terület déli - délnyugati fekvésű, kifejezetten napfényes. A lakóingatlan 122 nm-es, a beépített tetőtérrel együtt két szintes, nappali + 3 szobás, kimondottan jó állapotú, folyamatosan karbantartott. A földszint alapterülete kb. 80 nm, itt egy tágas nappali (29 nm), található egy szoba, mely az utca felé néz (24 nm), valamint egy konyha, spejz, fürdőszoba és mellékhelyiség, ezen felül a 20 nm-es tágas, beépített terasz. Az emelet kb. nettó 42 nm-es (a tetőív miatt), itt két tágas szoba, közlekedő valamint egy mellékhelyiség található, amely fürdőszobává is alakítható. A tetőfödém szigetelt. A telken található egy másik felépítmény is, ami 36 nm, ez a garázs és tároló. Különlegesség a kertben található, medence is, mely 4 x 5 m-es, másfél méter mély és fedhető. Az ingatlan közös helyrajzi számon található az ikerház másik (kisebbik) felével, de teljesen szeparált, megosztási szerződéssel rendelkezik, semmiféle "közösködés" nincsen. A tulajdonosi viszonyok rendezettek, tehermentes, jogtiszta, viszonylag rövid idő alatt birtokba vehető. Rugalmasan megtekinthető. Alaprajzok metszetek rendelkezésre állnak. Csak és kizárólag e Huber Ingatlan Kft. kínálatában.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosétkezőkamragardróbterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gortvai Klaudia Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gortvai Klaudia Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY