Eladó ház Budakalász 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budakalász 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8246676
Referenciaszám: 19768
Feltöltve: ma

Budakalász eladó ikerház 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
642 143 Ft/m²
140 m²
Alapterület
549 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BUDAKALÁSZON ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTÚ, teljesen külön álló IKERHÁZ-FÉL! Telek: 549 nm A családi ház CSOK pluszra és hitelre nem alkalmas. Csak készpénzes vevők jelentkezését várjuk! KÖRNYÉK: A Madár utcák térségében található a ház, egy nagyon családias, nyugodt környezetben. A városközpont 15 perces sétára van, ahol elérhető a tömegközlekedés és a bevásárlás is akár könnyedén. Folyamatosan nyitnak új üzletek a budai úton, így nem kell a kijjebb eső Auchanig mindig elautóznunk. A ház előtt egy kis fás park is található, ahova egy igényes kosárlabda pályát is csinált a város és egy kis játszóteret is a gyerekeknek. Az utca szépen rendben tartott, igényes. A házak szellősen állnak egymástól, így nem egymás hegyén-hátán élnek itt az emberek! A HÁZ JELLEMZŐI: A ház hasznos lakott alapterülete: 140 nm Plusz egy 5 nm-es fedett bejárati rész, hátul pedig egy 10 nm-es fedett kinti konyhás terasz. A telek végében van egy kapu, ahova ki lehet alakítani saját garázst, vagy fedett kocsibeállót. Ez egy másik útról megközelíthető! 1960-as években épült, kisméretű téglából, de 2000-es évek elején kibővítették és felújították a házat. Egy étkező részt építettek a házhoz YTONG téglából. A nyílászárók 3 éve lettek kicserélve helyenként fa, máshol műanyag keretezéssel, mindenhol 2 rétegű üvegezéssel. A tetőt is 3 éve csinálták meg, 20 cm-es kőzetgyapot szigetelést tettek fel és cserepes lemez borítást. A fűtésért egy kombi BOSCH gázkazán felel és helyenként inverteres klímával van kiegészítve. A helyiségekben radiátorok vannak felszerelve. Vezetékek és csövezete rézből. A kertben van egy fedett nyári konyha, kút, kemence és egy kerti tároló is. ELRENDEZÉS: FÖLDSZINT: -előtér-lépcső a felső szintre -közlekedő -nappali -konyha -étkező -szoba -fürdőszoba EMELET: -lépcső -közlekedő -gardrób -szoba -fürdőszoba -szoba-plusz egy dolgozó résszel FINANSZÍROZÁS: Tehermentes, banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - BERMUDA OFFICE Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 563 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - BERMUDA OFFICE Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 563 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY