Eladó ház Balatonkenese 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonkenese 69 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8170704
Referenciaszám: 44061
Frissítve: 16 napja

Balatonkenese eladó ikerház 1+3 fél szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
1 085 507 Ft/m²
69 m²
Alapterület
267 m²
Telek
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 997 Ft
Második évtől
310 745 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó strandközeli ikerházrész Balatonkenesén! A CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1795-ös számú, kivételes tulajdonságokkal bíró ikerházrészét Balatonkenesén!    A balatonkenesei  strandközeli ikerházrész jellemzői:  - 51nm. lakótér (190 cm feletti belmagassággal számolt terület)+ 36 nm. terasz és erkély - kitűnő lokáció, igazi balatoni hangulat: biztonságos, családias, kellemes zöldövezetben helyezkedik el; közel a városközponthoz és karnyújtásnyira a Balatontól - kertvárosias lakóterület; sík, füvesített kert, árnyékot adó bokrokkal, kettő autó számára térkövezett parkolóhellyel - a folyamatosan gondozott ikerházrész téglából épült - földszint: nagy, napfényes nappali teraszkapcsolattal, fürdőszoba, konyha, kettő terasz; a tetőtérre belső lépcső vezet, itt található egy előtér nagyméretű beépített szekrénnyel, egy toalett és három kisszoba, melyekből kettő erkélykapcsolatos - a jelen kor igényeihez alakítva, kivételes stílusú, egyedi  otthonként, nyaralóként születhet újjá - nagyszerű adottságaiból adódóan egészen egyedi lehetőségeket rejt: lehet otthon vagy nyaraló, lehet lakás és üzlet vagy iroda, kiadásra kiválóan alkalmas, lehet befektetés, és még sorolhatnám ... - per-, teher- és igénymentes, rendezett tulajdonviszonyú, azonnal birtokba vehető         Amennyiben a 1795-ös számú a CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda által hirdetett balatonkenesei ikerházrész, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem  hívjon a megadott telefonszámon!  Schultheisz Brigitta vezető ingatlan-képviselő +36 20 250 4403   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY