Eladó ház Balatonfüred 164 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonfüred 164 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7970476
Referenciaszám: HZ095622
Frissítve: 22 napja

Balatonfüred eladó ikerház 4 szobás: 265 millió Ft

265 millió Ft
1 615 854 Ft/m²
164 m²
Alapterület
410 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 838 506 Ft
Második évtől
1 099 431 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***ÚJ ÉPÍTÉSŰ három szobás BALATONI PANORÁMÁS ikerfél eladó Balatonfüreden!***Balatonfüred csendes utcájában, újonnan épülő házak övezetében kínálunk megvételre egy 2024-es építésű bruttó 164nm2-es két szintes ikerfelet.A 164nm2-es házban egy 16nm2-es garázs is beépítésre kerül, amely szintén a vételár részét képezi. A földszinten található lesz egy 23nm2-es nappali, 17nm2-es konyha étkezővel, gépészeti helyiség és zuhanyzó Wc-vel. A nappalit L alakban üvegfelület veszi körbe, melyből egy 19nm2-es teraszra lépünk ki. A házhoz tartozik egy 410nm-es telek is, melynek terepét igénye és ízlése szerint rendezheti, díszítheti.A felső szinten 3 hálószoba, egy gardrób és 2 fürdőszoba WC-vel, közlekedő található. Két hálószobához tartozik egy 13nm-es erkély, ahol GYÖNYÖRŰ látvány tárul elénk a Balatonra, valamint Tihanyra!A lakás padlófűtését energiatakarékos hőszivattyú biztosítja, és minden szobában a legmodernebb hűtő-fűtő klímák találhatók. Három rétegű hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, melyeket PRÉMIUM, beépített, motoros zsaluziákkal árnyékolhat.A ház építése során az IGÉNYESSÉG ÉS PRECIZITÁS fő szerepet játszik az építtető számára, kizárólag MAGAS MINŐSÉGŰ anyagok felhasználásával kerül kivitelezésre az ingatlan! Közvetlenül a szomszéd telken referenciaház is megtekinthető!!!Az ingatlantól pár percre bevásárlási lehetőségek, és autóval mindössze 8 percre található Tihany.A lakás várható átadása 2024 nyár vége, az ingatlan vásárlásához OTTHONTEREMTÉSI támogatások vehetők igénybe.Befektetőknek és családoknak is tökéletes választás.További információkért és megtekintésért hívjon, vagy küldjön e-mailt!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
18,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY