Eladó ház Áporka 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Áporka 72 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8152514
Referenciaszám: HZ031026
Frissítve: 21 napja

Áporka eladó ikerház 4 szobás: 59,5 millió Ft

59,5 millió Ft
826 389 Ft/m²
72 m²
Alapterület
364 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 268 Ft
Második évtől
246 853 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Áporkán új házas környezetben, 4 szobás újépítésű ikerház várja új tulajdonosát!Élvezze az új építésű otthonok nyújtotta kényelmet és stílust ebben a 2024-ben épült tégla lakásban, Áporkán.Az ingatlanhoz 243nm-es kert tartozik. A ház 120 nm alapterületű. A lakóhelyiség 72nm, ami 3 hálószobával, 1fürdőszobával, amerikai konyhás nappalival és egy 14nm-es terasszal rendelkezik. Tartozik hozzá egy  12nm-es tároló és egy kocsi beállású  20nm-es garázs.Az ingatlan napfényes, tágas térrel várja jövendő tulajdonosait, ami ideális környezetet teremt a családi élethez vagy nyugalmas pihenéshez az év minden napján.Ez a lakás tökéletes választás azok számára, akik egy új kezdetet szeretnének egy nyugodt, de könnyen elérhető helyenAz elektromos fűtéssel rendelkező ház, modern és energiatakarékos megoldást nyújt a fűtésben.  Nyáron 3 klímaberendezés gondoskodik a kellemes környezetről.A ház előnyeit kiemeli a természetes fény, amit a jól megtervezett szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelt ablakok biztosítanak nappal, elárasztva az otthont napfénnyel.Megbízható, jó referenciákkal rendelkező  kivitelező munkája.Ajánlom kisebb, nagyobb családok részére, akik szeretik a csendet, nyugalmat és a zöld környezetet.Amennyiben felkeltettem érdeklődését várom mielőbbi hívását!Ügyfeleinknek ingyenes hitelügyintézést biztosítunk!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2024
Erkély:
14,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Piróth Anita Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 995 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Piróth Anita Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 995 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY