Eladó ház Albertirsa 66 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Albertirsa 66 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8223056
Referenciaszám: M286735-4726747
Frissítve: 3 napja

Albertirsa eladó ikerház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
604 545 Ft/m²
66 m²
Alapterület
1079 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegyében, Albertirsán ikerházfél eladó! A lakások külön-külön, és akár egyben is megvásárolhatóak. A tégla építésű ikerház egy 1079 nm-es telken található. A lakások kulcsra kész állapotban kerülnek átadásra. A 66 nm-es lakásokban 2 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, külön wc található. A lakásokhoz tartozik még egy közös, fedett, 12,7 nm-es terasz is. A szobák és a nappali laminált padlót a többi helyiség hideg burkolatot kapott. Az otthon melegéről hűtő-fűtő klíma és infra szőnyeg gondoskodik. Kívülről hőszigetelést kapott az épület. A lakásokhoz tartozó telek területek megosztása még változtatható! Az ingatlan jó szomszédsággal rendelkezik, csendes környéken helyezkedik el, amit kiváló infrastruktúra jellemez. Remek bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, vasútállomás. A város a Budapestet Debrecennel összekötő 4-es főút mentén helyezkedik el, így közlekedés szempontjából is kitűnő választás, M4-es autópálya kb. 9 perc alatt elérhető. A vonatközlekedést a Budapest-Cegléd-Szolnok-vasútvonal biztosítja. A vasút állomás 10 percre található a háztól. Ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan teljes vételárával? Kollégáim azonnali kedvező OTP hitel konstrukciókat és tanácsadást tudnak biztosítani, megfelelő feltételekkel akár babaváró hitel ügyintézést is! Ha megtetszett Önnek az ingatlan kérem hívjon és tekintsük meg együtt, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Andor OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 674 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Andor OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 674 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY