Eladó üdülő és hétvégi ház Debrecen 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó üdülő és hétvégi ház Debrecen 60 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8246114
Referenciaszám: 114105
Feltöltve: ma

Debrecen eladó hétvégi ház 60 m² alapterületű: 39 ezer Ft

39 ezer Ft
650 Ft/m²
60 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Debrecen, Józsaliget közelében, Kismeszesi utca környezetében, 60nm alapterületű, 2+3 félszobás ház, 1500nm telken eladó ! Kérem hívjon bizalommal hétköznap 9 és 17 óra között. Az ingatlanok bemutatása naponta 9 és 20 óra között történik. Jellemzői : - természet közeli lakóház, mely (környezetét tekintve) pihenésre alkalmas nyaralónak is remek választás !! - az ingatlan a Domokos Márton kertben,/egyenlőre még /külterületen található, csendes, erdei környezetben,és még is Debrecenhez közel - a ház besorolása gazdasági épület/ ezért készpénzes vevőknek alánjuk elsősorban/ - az ingatlan belső 2szintes, szigetelt tetőtérrel, cserép tetőfedéssel - beton alapra épült, B30-as téglából, alápincézett - a földszint 36nm, helyiségei: előtér, 2félszoba, nappali, konyha, fürdőszoba-Wc, - 22nm nyitott terasz - a tetőtér 24nm, helyiségei: 1félszoba , 1 tágas nagyszoba, Wc, - a ház alatt 36nm száraz, tiszta pince található - a fűtés a nappaliban található jól működő cserépkályhával van megoldva - a víz fúrott kútból érkezik, hidrofortartályon keresztül - a telek 1500nm, csodálatos ősfás környezetben, filagóriával, fúrott kúttal - az ingatlan per és tehermentes! - az ingatlant ajánljuk azoknak akik a természet szépségeire fogékonyak és nyugalomra vágynak, a városhoz közel, de még is zöld környezetben szeretnének élni !! Irányár: 39MFt 39 000 000Ft AZ ÁR NINCS KŐBE VÉSVE, BÁTRAN TEGYEN AJÁNLATOT ! :) Vevőink számára DÍJTALAN CSOK, Babaváró és Lakáshitel illetve személyi kölcsön ügyintézése. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését hívjon bizalommal hétköznapokon 9 és 17óra között a megadott telefonszámon!

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobrosi Jenő Fészek Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 998 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobrosi Jenő Fészek Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 998 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY