Eladó ház Tatabánya 271 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tatabánya 271 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8291412
Referenciaszám: HZ096711
Feltöltve: ma

Tatabánya eladó házrész 6 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
257 934 Ft/m²
271 m²
Alapterület
3203 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tatabánya Felsőgallán, a Füzes utcában lakóházi és intézményi környezetben eladó egy kétlakásos, négyszintes társasházi lakóingatlan. A négylakásos társasház téglából épült, földszintjén és emeletén 2-2 lakással, pincével és padlással. A földszinten három szoba, fürdőszoba, konyha, WC,  kamra és közlekedők, az emeleten nagy nappali-konyha-étkező, két szoba, fürdő, WC, és közlekedő található. A 3203 m2-es telken lévő társasház nyugati felének két lakószintjén összesen 271 m2 hasznos alapterület áll rendelkezésre. A két lakás fűtése a pincében elhelyezett gázkazánról radiátor hőleadókkal, külön szabályozható, ugyanakkor közös központi. A tetőt néhány éve teljesen felújították, új héjazatot kapott. Háromfázisú villanyáram, telekommunikációs szolgáltatások bekötve a házba. A pincékben bőven jut hely tárolásra, miként a nagy kertben és a lakásokhoz tartozó tárolóknak és garázsoknak is használható épületekben. Az egykor műhelyként (fogtechnika) használt épületet lakhatóvá tették. A teljesen körbekerített társasház udvarának a Füzes utca és a Tatai út felől is jól használható (gyalogos és gépkocsi) bejárata van. A kert növényekben gazdag, pergola, kemence, pihenőhelyek és kialakított gyalogösvények, világítás is található benne.A ház előtt az utcán van lehetőség gépkocsival megállni, parkolni is. Eladóinknak segítünk a reális ár kialakításában, és elkészítjük az energiatanúsítást is.VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES! Megtalálta a megfelelő ingatlant, ám megvásárlásához hitelre van szüksége? DÍJMENTES Hitel Centrumunk banksemleges tanácsadással, és teljes körű ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára! CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához. Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! Hívjon!  

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1937
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zovits Tamás Duna House - Tatabánya, Komáromi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 947 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zovits Tamás Duna House - Tatabánya, Komáromi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 947 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY