Eladó ház Nagykanizsa, Belváros 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykanizsa, Belváros 80 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8288785
Referenciaszám: HZ055714-4770149
Feltöltve: ma

Nagykanizsa eladó házrész 2 szobás: 17 millió Ft

17 millió Ft
212 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
373 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 791 Ft
Második évtől
70 530 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsa belvárosában eladó nagypolgári házban található kertkapcsolatos lakás. A lakótér fő jellemzői: - hasznos alapterülete 80 m² - heyiségei: 2 szoba, étkezőkonyha, folyosó, fürdőszoba, WC, kamra, padlásfeljáró - a lakásban álmennyezet lett beépítve (3,5 m lett a belmagasság) a fűtési légköbméter csökkentés érdekében - az eredeti belmagassága 4,1 m, mely állógaléria építéséhez is megfelelő, így az alapterület tovább növelhető - a lakásban részleges belső felújítását végeztek pár évvel ezelőtt, a konyha és a zuhanyzó felújításával, burkolat-cseréjével, valamint a villanyvezetékeket rézkábelre cserélték, - a lakás fűtése gázkonvektorral történik - telek mérete: 373 m² - a lakáshoz tartozik egy kb. 15 m² nagyságú pincrész és egy fa szerkezetű garázs is - a ház tetőszerkezete ép, vörösfenyő gerendákból készült, cserép héjalással. A házban található még egy 70 m²-es lakás is, amely szintén eladó. Az utcáról nyíló, 15 m²-es üzlethelyiség szintén megvásárolható, mely a 80 m2-es lakással akár össze is nyitható. Mindhárom egység külön gázmérő-órával és külön villanyórával rendelkezik. A teljes ingatlan megvásárlása esetén egy 165 m²-es, impozáns belvárosi ingatlan tulajdonosa lehet. Meg szeretné nézni az ingatlant? Hívjon még ma és egyeztessünk időpontot. Vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES. Irodánkban bankfüggetlen hiteltanácsadó segít megtalálni a legjobb pénzügyi megoldást az ingatlan vásárláshoz. Hitel- és CSOK ügyintézés egy helyen!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortospince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lérántné Mátés Valéria Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lérántné Mátés Valéria Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY