Eladó ház Miskolc, Görömböly 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Miskolc, Görömböly 60 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8084444
Referenciaszám: 110550
Frissítve: ma

Miskolc eladó házrész 1 szobás: 17,2 millió Ft

17,2 millió Ft
286 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 54 424 Ft
Második évtől
71 359 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolc Görömböly városrészén (Tárogató utca) ELADÓ egy 2 szintes családiház fsz-i 60 m2-es, külön bejáratú házrésze, 512 m2 -es közös használatú portával. Fekvése és adottságai miatt a leendő tulajdonosnak kiváló lehetőséget nyújt vállalkozásra. Régebben gumis szerelőműhelyként működött. Helyiség lista: - Előszoba, - Konyha-étkező, - Szoba, - Fürdőszoba-WC, - Kazánház-tároló, - Garázs. - Fedett kocsibeálló- Műszaki jellemzők: Az ingatlan a 80-as években épült, tégla és beton tartófalazattal, valamint tégla válaszfalakkal, lábazat terméskő. Fűtése gáz kondenzációs kazán a hőleadók radiátorok. Kapcsolt gerébtokos fa nyílászárókat utólagos hőszigeteléssel látták el. A lakótér helyiségei hidegburkolattal ellátva, falak gletteltek, festettek, ill. a vizesblokkban csempézettek. Villamos hálózat réz vezetékekkel készült. Környezet: Családiházas csendes zöld környezet, hasonló házak szomszédságában helyezkedik el. Közlekedés: Aszfaltozott úton megközelíthető A Déli ipari park 2 km-re, az iskola, óvoda 800-900 m-re vannak. A Lidl, Praktiker, Auchan üzletek 1-1,5 km-re fekszenek. A 4-es busz megállói 300-350 m-re megtalálhatóak.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sőti Gyula Gamma Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 352 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sőti Gyula Gamma Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 352 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY