Eladó ház Kiskunhalas, Felsőváros 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kiskunhalas, Felsőváros 70 nm
Hirdetéskód: 8239595
Frissítve: 3 napja

Kiskunhalas eladó házrész 2 szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
385 713 Ft/m²
70 m²
Alapterület
200 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 432 Ft
Második évtől
112 017 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Kiskunhalas jól frekventált és nyugodt lakóövezetében, Felsővárosban a Kisfaludy utcában egy 70 nm-es, kétszobás házrészt. A ház egyik vonzó tulajdonsága, hogy meglehetősen zárt ingatlan, így aki számára fontos a privát szféra szentsége, annak ez egy kihagyhatatlan lehetőség. A házrészes ingatlanokkal szemben itt teljességében egy masszív és minőségi falazat választ le végig a szomszédoktól, belátásmentesen, így egy igazán egyedi és intim lakóövezetet alakít ki, tehát egy különálló családi ház benyomását kelti. A ház vegyes falazatú, a tető masszív szerkezetű. Az előszobában a bejárati ajtó és az ablak lett az idei évben cserélve műanyag variánsra. A ház nagyjából felében lett teljesen kicserélve a villanyvezeték-rendszer, a fűtésről gázkonvektor gondoskodik, a fürdőben a melegvizet egy minőségi és megbízható, energiatakarékos elektromos bojler szolgáltatja, valamint a két szobában lett a redőny újra cserélve. A padlóburkolat vegyes, nagyrészben járólap, a nagyszoba esetében hajópadló, ami felcsiszolásra, javításra, lakkozásra került. A wc kialakítása praktikus és higiénikus, mivel különálló helyiségben található. A nagyszobában klíma is található, ha valaki érzékenyebben viselné a meleget, a hőhullámokat nyáron, és a hűsön tartásban segít a nagyjából 55 cm-es masszív falazat is, ráadásul a két szóba alatt egy közel 35 nm-es hangulatos, számos lehetőséget rejtő, minőségi módon elkészített pince is húzódik, ami nyáron hűt, télen pedig fűt. A házban az ablakok régi, de jó minőségű és jól záródó nyílászárók. A ház mási éke és vonzó tulajdonsága, hogy a tavalyi évben az összes helyiség kifestésre került, az előszoba, a fürdő valamint a két szoba pedig mélyebb felújítást kapott (a régi tapéta eltávolítása, vakolás, glettelés, hálózás, alapozás), így az új fészek tisztán várja a leendő tulaját. A kert nagyjából 200 nm. Mérete miatt akár idősebbek számára is gondozható. A bentiek mellett ez a kültéri rész is alapos arculatváltást kapott, igazán hangulatos és egyedi kis zöldövezeti részt kialakítva így. Az ingatlanon található még egy 17 nm-es garázs is, amely az idei esztendőben kapott új csatornát. A garázs előtt egy hangulatos kis fedettebb rész található, a parkolás pedig az udvarban is kivitelezhető. A ház körül húzódó támfal valamint a ház lábazata is teljességében átfestésre került. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal! Külön megkérném, hogy ingatlanosok ne hívjanak. Köszönöm! Üdv.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramkomfortoskocsibeállógarázskertcsendesvilágosbelsőkertpinceinternetbútorozatlanklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 375 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 375 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY