Eladó ház Gyula, Törökzug 82 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyula, Törökzug 82 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8162289
Referenciaszám: 234712
Frissítve: 26 napja

Gyula eladó házrész 3 szobás: 27,8 millió Ft

27,8 millió Ft
339 024 Ft/m²
82 m²
Alapterület
279 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 964 Ft
Második évtől
115 336 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Gyula belvárosának közelében található 3 szobás vegyes falazatú, 82 m2 hasznos alapterületű polgári stílusú házrészt. Az ingatlan osztatlan közös tulajdonban van, de saját külön bejárat és lekerített udvar tartozik hozzá, melyről ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztás készült. A ház szerkezetileg jó állapotú, rendezett, az elmúlt években a külső rész új ereszcsatornát és nemesvakolatot kapott, valamint a lábazat is ki lett javítva, viszont belső felújítást és korszerűsítést igényel. A tetőtér beépítésével még a bővítés lehetősége is fennáll. Az ingatlan melegéről kombi gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással. A 279 m2 saját körbekerített telken egy kisebb melléképületet találhatunk. A ház fekvésének köszönhetően minden fontos közintézmény azonnal elérhető, Gyula belváros karnyújtásnyira található. Az ingatlanról készült külső képek telefonos egyeztetést követően e-mailben elérhetőek. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a 3 szobás felújítandó családi ház, keressen bizalommal akár hétvégén is! Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1670
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy János Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 942 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy János Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 942 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY