Eladó ház Felsőpakony, Eötvös 12 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Felsőpakony, Eötvös 12 62 nm
Hirdetéskód: 8050885
Frissítve: 1 hónapja

Felsőpakony eladó házrész 1+1 fél szobás: 40 millió Ft

40 millió Ft
645 161 Ft/m²
62 m²
Alapterület
400 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 567 Ft
Második évtől
165 952 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Felsőpakonyon felújítás alatt álló ház. A ház központi részen helyezkedik el, bolt, óvoda, iskola, orvos, gyógyszertár, posta gyalogos távon belül van. A ház ideális kis családnak illetve idősebb párnak, akik vágynak kis kertre. A szomszédok kedvesek, segítőkészek. A ház falazata vegyes, 50 cm vastag vályog, magas beton alapon, a fürdő ujjá lett építve ytongból. A ház alapterülete 65 nm2, melyben van egy nappali (kb. 20 nm, itt kapott helyet az étkezőasztal is), egy 9 nm szoba, 2 fél szoba, (kb. 2* 6 nm) konyha (kb. 7 nm), külön wc (2nm), nagy fürdő (kb. 10 nm), melyben kényelmesen elfért egy zuhanyzó, kád, mosógép, szárítógép, tároló szekrények. Ház belső felújítását elkezdtük: a vízórától bejövő cső cseréje, belső teljes vízhálózat cseréje műanyagra, vastagabb csövekkel, hogy ne legyen elakadás, házból kimenő szennyvízcső cseréje is megtörtént Az egész házban padlófűtés lett kiépítve, így a radiátorok nem vesznek el helyet, az egész tér kihasználható, a szobákban, fürdőben, nappali+konyhában külön vezérelhető a fűtés, így a helyiségek hőmérséklete külön változtatható. Az aljzatban 15 cm-es szigetelés lett lerakva. A fűtésről és melegvízről gázkazán gondoskodik. Az ablakok 3 rétegű szigetelt műanyagra lettek cserélve, 2 záras fém bejárati ajtó A szobák, nappali 10 mm vastag tölgy színű vízálló laminált parkettával lett borítva, a mosdó, fürdő, konyha, előtér járólappal burkolt. Gipszkarton álmennyezet A teljes villanyhálózat fel lett újítva, a konyhában kiépítve a sütő, indukciós főzőlapnak a külön fázis. Új tölgy színű beltéri ajtók lettek beépítve. A mosdóban szagelszívó lett beépítve. A házban mindenhol elektromos redőnynek lett kiépítve a rendszer, a redőnyök nem lettek beépítve. A bejárati ajtó előtt egy kb. 12 nm-es terasz lett lebetonozva. Padlásajtó csere A ház külsejét az új tulajdonos saját ízlése szerint fejezheti be. Az ingatlan osztatlan közös területen van, használati megosztással. Az utcára közvetlenül nyíló első ház, teljesen elkeríthető telekrésszel, saját közművekkel. Irányár ár: 44 millió Ingatlanos segítségét nem kérjük!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
C
Átlagos rezsiköltség:
20 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskertjó beosztásúvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Hegedűs Mihály
+36 30 835 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Hegedűs Mihály
+36 30 835 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY