Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budafok 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budafok 65 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8198271
Referenciaszám: M284852-4708310
Frissítve: ma

Budapest XXII. kerület eladó házrész 2 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
690 769 Ft/m²
65 m²
Alapterület
305 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 071 Ft
Második évtől
186 281 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó házrész Budafok központi, mégis csendes részén! Budafok központi, de csendes részén, az Árpád utcában eladó egy 65 négyzetméteres, 2 szobás házrész és a hozzá tartozó 13 négyzetméteres melléképület. Az ingatlan elrendezése kiváló, így kisebb családok, párok vagy egyedülállók számára is ideális választás lehet. Az ajtón belépve az előszobába érkezünk, ahonnan az egyik szoba, a fürdőszoba és a konyha nyílik. Ha tágasabb teret szeretnének, az előszoba és a konyha közötti fal eltávolításával amerikai konyhás nappalit is kialakíthatnak (az átalakítási terv a képek között megtalálható). A másik szoba a ház túlsó végében helyezkedik el, kertre néző ablakai kellemes pihenést biztosítanak. Az ingatlan felújítandó állapotban van, de kisebb renoválás után beköltözhető. A fűtést gázkazán, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az udvaron két melléképület található: egy kisebb (5,3 nm) és egy nagyobb (8,2 nm), amelyek jelenleg külön bejáratúak, de könnyen egybenyithatók. Itt víz, gáz, és áram is bevezetésre került, így akár másik lakrész vagy üzlethelyiség is kialakítható. Hátul egy közös használatú nagy kert található, amely a természet szerelmeseinek számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A ház alatt egy tágas, közös használatú pince van. A környék kertvárosi hangulata garantálja a nyugalmat és a biztonságot, de pár perc sétával Budafok közlekedési csomópontja, a Városház tér is elérhető. Az ingatlan kiváló elhelyezkedése: 1 km-en belül: bölcsőde, több óvoda, iskola, orvosi rendelő, patika, bevásárlási lehetőségek, piac, éttermek 5 km-en belül: Kamaraerdő, uszoda, bevásárlóközpont (Campona), mozi, Tropicarium, Duna-part Autós közlekedők számára megannyi útvonal áll rendelkezésre a városba jutáshoz (Balatoni út, Fehérvári út, Budafoki út), illetve Budapest elhagyásához (M0, M1, M6, M7). Ajánlom ezt az ingatlant kisebb családoknak, pároknak vagy egyedülállóknak, akik a nagyváros helyett a kertvárosi nyugalmat választják. A ház hitelezhető, mert van megosztási szerződés. Ha itt képzeli el új otthonát, forduljon hozzám bizalommal a részletekért!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Győri Eszter OTPip - Budapest IX. kerület Üllői út 21 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 792 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Győri Eszter OTPip - Budapest IX. kerület Üllői út 21 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 792 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY