Eladó ház Budapest XX. kerület 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XX. kerület 75 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8231621
Referenciaszám: 19641
Feltöltve: 13 napja

Budapest XX. kerület eladó házrész 2+2 fél szobás: 37,9 millió Ft

37,9 millió Ft
505 333 Ft/m²
75 m²
Alapterület
198 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 119 922 Ft
Második évtől
157 239 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
PESTERZSÉBET KÖZPONTJÁHOZ KÖZEL EGY CSENDES MELLÉKUTCÁBAN LÉVŐ OSZTATLAN KÖZÖS TULAJDONÚ TELKEN, ÜGYVÉDI MEGOSZTÁSSAL RENDELKEZŐ, TÉGLA CSALÁDI HÁZ Az ingatlannak utcafrontról külön bejárata van, a szomszédok között nincs átjárás. A házban teljesen új, modern nyílászárók kerültek beépítésre, amelyek kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak, így a lakók komfortérzetét és az épület energiahatékonyságát is növeli. A fürdőszoba és a mellékhelyiség külön található ezáltal a reggeli készülődések zavartalanul indulhatnak. Az ingatlanban különböző állapot megóvás történt minden, ami szükséges volt az kicserélésre került. A tetőtér beépíthető, ezáltal további lakóterület kialakítására nyílik lehetőség, ami növeli az ingatlan értékét és területét. Az ingatlanhoz saját kocsibeálló tartozik, így a parkolás is biztosított a telken belül, ami nagy előny egy családi ház esetében. A csendes, nyugodt környék kiváló lehetőséget biztosít családok számára. A terasz és az előtte lévő kerthelyiség tökéletes a szabad idős tevékenységek eltöltésére. Az ingatlan közelében található Spar, OTP, Rossmann, középiskola és egy bölcsőde. Pesterzsébet városközpont 10 percen belül elérhető. Határ úti metró 30 percen belül elérhető az 52-es villamossal illetve a 151-es, 99-es, 66-os, 148-as, 123-as, 194-es, 123A és a 194B buszokkal. Boráros tér 30percen belül elérhető a 2B villamossal és a 224-es, 224E és a 223E buszokkal. A tulajdoni viszonyok rendezettek. Ügyfeleink számára a közvetítés díjmentes.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Venti Verdi Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 50 123 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Venti Verdi Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 50 123 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY