Eladó ház Budapest XVIII. kerület 37 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 37 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8118581
Referenciaszám: HZ097892
Frissítve: 2 napja

Budapest XVIII. kerület eladó házrész 1 szobás: 27,3 millió Ft

27,3 millió Ft
737 838 Ft/m²
37 m²
Alapterület
542 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 382 Ft
Második évtől
113 262 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a XVIII. kerületben, az Erzsébet telepen egy 37 nm-es, 2 szobás, felújított kis házrész tárolóval.Épület leírás:A lakás egy négy lakásos osztatlan, közös udvaron helyezkedik el, mint utolsó lakás. Az ingatlant 2022-ben teljeskörűen felújították kívülről belülről. A tető bitumenes zsindely szerkezetű. A lakás melletti 2 nm-es tárolóból juthatunk fel a padlásra.Lakás:Az ingatlanban egy teljes értékű szoba kapott helyett, melybe kényelmesen elvonulhatunk. A kis konyha egy légtérben van a tágas étkezővel, praktikusan leválasztva attól és egy nagyobb méretű kamrával. A fürdőszobában zuhanyfüle lett kialakítva, egy helyiségben a WC-vel.Finanszírozás:A lakás készpénzzel és banki támogatással is megvásárolható, melyben irodánk készséggel áll rendelkezésre.Befektetésnek is kiváló lehetőség, hiszen jelenleg is albérlő lakja, aki szívesen tovább bérelné az új tulajdonostól.Parkolás:Kényelmesen az utcán lehet parkolni közvetlenül a ház elött, ingyenesen.Tároló:A lakáshoz tartozik egy zárható 4 nm-es tároló, mely szintén új külsőt kapott.Műszaki:A lakás melegét elektromos fűtő panel biztosítja. Klíma is segíti a fűtést, de a klíma berendezés nem része a vételárnak. A fürdőben villanybojlert helyeztek el. Egyedi mérőórákkal (víz, villany).Környék, Közlekedés:Csendes kertvárosi környezet Pest-Szentlőrinc kedvelt részén, mégis kiváló közlekedéssel. A közelben több buszmegálló is van (36, 95, 98, 98E, 100E, 200E, 217, 282E, 284E) bevásárlási és szórakozási lehetőség, iskola, gyógyszertár is megtalálható.Kérdés esetén keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1981
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyenge Dominik Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 226 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyenge Dominik Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 226 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY