Eladó ház Budapest XVI. kerület 97 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVI. kerület 97 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8149247
Referenciaszám: HZ056294-4671050
Frissítve: ma

Budapest XVI. kerület eladó házrész 4 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
979 381 Ft/m²
97 m²
Alapterület
50 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 597 Ft
Második évtől
394 136 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSODÁS, EGYEDI LEHETŐSÉG!!!! Sashalmon, szigetelt, homlokzatilag és gépészetileg felújított, 6 lakásos házban eladóvá vált egy felújítás alatti, 97 nm-es, nappali + 3 szobás, házrész! A ház a XVI.ker kedvelt részén, tömegközlekedéssel is remekül megközelíthető utcájában van. A ház tégla falazatú, 10 cm-es homlokzati höszigeteléssel. Közműhálózatát 2022-ben felújították, új, nagy teljesítményú gázcírkót építettek be. A lakás földszinti, hatalmas terasz és saját kis zöld kertrész veszi körül, ahova az új tulajdonos virágokat, zöld sövényt ültethet. A lakást tágas, napfényes terek jellemzik. A 26,77 nm-es nappali a 19,13 nm-es konyhával impozáns teret alkot. Mind a két helységből szép kilátás és kijárat nyílik a tágas teraszra. A három nagyméretű szobában 13,44 nm-es, 12,78 nm-es, 14,61 nm-es minden családtag kényelme biztosítva lehet. A lakás belső burkolata, fürdőszoba és konyha berendezése az új tulajdonosra vár, amit saját ízlése és elképzelése szerint valósíthat meg. Homlokzati nyillászárók hőszigeteltek, elektromos redőnnyel felszereltek. Gázfogyasztása külön almérővel mérve. A lakáshoz tartozik a pincében egy saját 10 nm-es tároló.Rugalmasan megtekinthető. Kérem, keressen bizalommal. Igény esetén ingyenes hiteltanácsadót tudunk biztosítani, így szakértő segítségével ki tudja választani az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Amennyiben felkeltette hirdetésem érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
D
összkomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bálint Bianka Veronika Duna House - Budafok - Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bálint Bianka Veronika Duna House - Budafok - Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY