Eladó telek Zalaegerszeg, Jánkahegy 800 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Zalaegerszeg, Jánkahegy 800 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8277343
Referenciaszám: 163793-4716741
Frissítve: 5 napja

Zalaegerszeg eladó építési telek 800 m² telekterületű: 2,5 millió Ft

2,5 millió Ft
3 125 Ft/m²
800 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163793 hivatkozási számú zalaegerszegi telek. Eladásra kínálunk egy örök-panorámás zártkerti telket Zalaegerszeg gálafeji városrészében mindössze pár perces autóútra Zalaegerszeg központjától. Ez a 800 négyzetméteres belterületi telek kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, hiszen természetközeli, festői és nyugodt környezetben található. A telek a Lejtős utcában található, LKe-1-es besorolású. Az ingatlanon már megtalálható a villamos áram, víz, illetve a szennyvíz beállás is. A környezet gyönyörű, szép elhelyezkedéssel az Alsóerdőn .A zöldterület gondozott és szépen rendezett, ideális hely a pihenésre és a kikapcsolódásra, csodálatos kilátással a tájra, illetve a tv toronyra is. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy az öné lehessen ez a zártkerti telek festői és nyugodt környezetben a Zalaegerszeg kedvelt városrészében, Gálafejen. Várjuk érdeklődését és szívesen segítünk további információval. Gyalogosan is akár pár perc sétával elérhető az Alsóerdei Sport és Szabadidőpark. Ha egy hangulatos, telket keres, amely békés környezetben található, mégis közel a városhoz, akkor ez az ingatlan a tökéletes választás. Az ár irányár, ha érdekli ez az ingatlan, hívjon a 30-9497085-ös telefonszámon. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #163793Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Árpád Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Árpád Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY