Eladó telek Vajta 932 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 8232837
Referenciaszám: TK056329
Feltöltve: 10 napja

Vajta eladó építési telek 932 m² telekterületű: 2,5 millió Ft

2,5 millió Ft
2 682 Ft/m²
932 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Eladásra kínálunk egy kiváló lehetőséget Vajtán, Fejér megyében! Ez a belterületi telek 2 500 000 forintos vételáron várja új tulajdonosát. Az ingatlan elhelyezkedése ideális választás lehet azok számára, akik csendes, nyugodt környéket keresnek építkezésre vagy befektetés céljából. Beépíthetőség 30%Viz,gáz,csatorna az utcában Vajta egy kedves és barátságos közösség, ahol a természet közelsége és a vidéki nyugalom tökéletes összhangban áll a modern élet követelményeivel. A településen található történelmi és kulturális látnivalók, valamint számos szabadidős tevékenység kínál lehetőséget a kikapcsolódásra. Investáljon Vajtára, és teremtse meg álmai otthonát ebben a gyönyörű környezetben! A telek mérete és elhelyezkedése egyaránt vonzóvá teszi azok számára, akik saját ízlésük szerint szeretnének házat építeni. A terület elegendően nagy ahhoz, hogy akár egy családi házat is emeljenek rajta kerttel, mely ideális hely lehet gyermekes családok számára, vagy azoknak, akik szeretnék élvezni a vidéki élet nyugalmát, miközben nem messze vannak a városi kényelmi szolgáltatásoktól.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Novák Attila Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 387 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Novák Attila Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 387 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY