Eladó telek Tüskevár 949 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Tüskevár 949 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8272956
Referenciaszám: M289513
Frissítve: 4 napja

Tüskevár eladó építési telek 949 m² telekterületű: 4,9 millió Ft

4,9 millió Ft
5 164 Ft/m²
949 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Eladó belterületi telek Tüskeváron Tüskevár frekventált részén eladó egy 949 m2-es belterületi építési telek. A telek lakóövezetben található, és közművesített: a vezetékes víz és a 3 fázisú (3x16A) villamos áram bevezetése már megtörtént. A gázcsonk a telekhatáron helyezkedik el, azonban a településen jelenleg nincs kiépített szennyvízhálózat. A telek szélessége 26 méter, és 30%-os beépíthetőséggel rendelkezik, ami kiváló lehetőséget nyújt különféle építkezési tervek megvalósítására. A helyi építési szabályzat lehetőséget ad mobilházak vagy gazdasági épületek telepítésére is a lakóövezetben, így rugalmas megoldásokat kínál a leendő tulajdonosok számára. Tüskevár a 8-as főút mentén helyezkedik el, és könnyen megközelíthető autóval. A legközelebbi nagyobb városok Ajka, amely mindössze 20 kilométerre található, valamint Pápa és Veszprém. A település csendes, barátságos környezetet kínál, miközben a közeli városok infrastruktúrája könnyen elérhető, így ideális lehet mindazok számára, akik természetközeli, nyugodt életre vágynak, de nem szeretnének lemondani a városi kényelemről. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Keressen minket bizalommal a további részletekért.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villanygázvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boja Péter Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 930 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boja Péter Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 930 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY