Eladó telek Törtel 1040 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 8194661
Referenciaszám: T038585
Frissítve: 1 hónapja

Törtel eladó építési telek 1040 m² telekterületű: 4,5 millió Ft

4,5 millió Ft
4 327 Ft/m²
1040 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
PEST MEGYÉBEN SZERETNÉL LETELEPEDNI ÉS FONTOS A JÓ ELHELYEZKEDÉS? ÉPÍTKEZNÉL? AKKOR MOST FIGYELJ! TÖRTEL CEGLÉDTŐL 10 PERC AUTÓÚTRA TALÁLHATÓ. KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉSŰ TELKET KÍNÁLOK AZ ÉRDEKLŐDŐK FIGYELMÉBE! ASZFALTOS ÚT MELLETT CSENDES UTCÁBAN TALÁLHATÓ. FŐBB JELLEMZŐI: -1040 M2 TELEK A falusias lakóterületen legfeljebb kétlakásos lakó ház építhető Az építési övezetben a kialakítható legkisebb telekterületméret: 650 m2 c.) Az építési övezet telkeinek beépítési módja: oldalhatáron álló, a 18,00 m –nél szélesebb és saroktelek esetén az épület az építési helyen belül szabadon állóan is elhelyezhető. d.) Az építési övezetben a beépítettség megengedett legnagyobb mértéke: 30 %. e.) Az építési övezetben a megengedett legnagyobb épületmagasság: 5,00 m, f.) Az építési övezetben a közművesítettség mértéke: teljes. HA FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSEDET KERESS BIZALOMMAL! CSAPJ LE RÁ MOST!NÉZZÜK MEG EGYÜTT! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól származnak. Pontosságukért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben hitelre van szüksége irodánkban teljes körű bankfüggetlen hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésére. .

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyar Anikó Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyar Anikó Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY