Eladó telek Tiszasüly 800 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 8020062
Referenciaszám: TK052701
Frissítve: 24 napja

Tiszasüly eladó építési telek 800 m² telekterületű: 990 ezer Ft

990 ezer Ft
1 238 Ft/m²
800 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Eladó Telek Tiszasülyön - Ideális  a Nyugodt Életre ,vagy a Horgászat Szerelmeseinek!Szeretne önálló telekkel rendelkezni a természet lágy ölelésében?Itt a lehetőség! Eladó Tiszasülyön egy 800 négyzetméteres zártkerti telek, mely ideális választás lehet mindazoknak, akik szeretnének elszakadni a város zajától, és egy csendes, nyugodt környezetben pihenni, kikapcsolódni.A telek könnyen megközelíthető, mindössze pár száz méterre található a főúttól.Víz- és villanyhálózat is könnyen elérhető a telek előtt, így a komfortos életvitel sem okoz gondot.A természetkedvelők és horgászat szerelmesei számára különösen vonzó lehetőség ez a hely, hiszen a közelben található horgásztó és az élő Tisza is kínál kikapcsolódási lehetőséget.Az ingatlanra akár konténerház is telepíthető, így gyorsan és könnyedén kialakíthatja saját kis menedékét.Ne hagyja ki ezt az egyedülálló alkalmat, hogy saját maga számára egy olyan helyet szerezzen, ahol kipihenheti a hétköznapi munka fáradalmait! Érdeklődjön még ma!Eladó Telek Tiszasülyön - Ideális  a Nyugodt Életre ,vagy a Horgászat Szerelmeseinek!Szeretne önálló telekkel rendelkezni a természet lágy ölelésében?Itt a lehetőség! Eladó Tiszasülyön egy 800 négyzetméteres zártkerti telek, mely ideális választás lehet mindazoknak, akik szeretnének elszakadni a város zajától, és egy csendes, nyugodt környezetben pihenni, kikapcsolódni.A telek könnyen megközelíthető, mindössze pár száz méterre található a főúttól.Víz- és villanyhálózat is könnyen elérhető a telek előtt, így a komfortos életvitel sem okoz gondot.A természetkedvelők és horgászat szerelmesei számára különösen vonzó lehetőség ez a hely, hiszen a közelben található horgásztó és az élő Tisza is kínál kikapcsolódási lehetőséget.Az ingatlanra akár konténerház is telepíthető, így gyorsan és könnyedén kialakíthatja saját kis menedékét.Ne hagyja ki ezt az egyedülálló alkalmat, hogy saját maga számára egy olyan helyet szerezzen, ahol kipihenheti a hétköznapi munka fáradalmait! Érdeklődjön még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majzikné Tóth Krisztina Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 927 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majzikné Tóth Krisztina Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 927 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY