Eladó telek Tilaj 4320 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Tilaj 4320 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8210162
Referenciaszám: T038700
Frissítve: 20 napja

Tilaj eladó építési telek 4320 m² telekterületű: 4,2 millió Ft

4,2 millió Ft
972 Ft/m²
4320 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Egy igazi gyöngyszemre bukkantunk a Zala vármegyei Tilajon, ahol egy 4320 nm-es telket kínálunk eladásra, mely a zalai dombság egyik legszebb völgy vonulatában helyezkedik el. A telek lakóövezetben található, így tökéletes választás lehet azoknak, akik saját otthonukat, vagy befektetési célból keresnek megfelelő helyszínt. Az ingatlan panorámás kilátást nyújt, ami még inkább fokozza a hely varázsát. Az építhető ingatlan típusa és lehetséges funkciója szabadon választható, így az új tulajdonosok egyénileg alakíthatják az ingatlant az igényeiknek megfelelően. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától. A közlekedés szempontjából sem kell aggódni, hiszen a telek autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.Közművek közül a szennyvízcsatornán kívül minden a telek előtt az utcán található. Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velem, mindenben segítségre állok, hogy az új tulajdonosok minél hamarabb birtokba vehessék és élvezhessék Tilaj szépségét.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pölhös Miklós Zsolt Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pölhös Miklós Zsolt Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY