Eladó telek Szőkedencs 1891 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 8195326
Feltöltve: 1 hónapja

Szőkedencs eladó építési telek 1891 m² telekterületű: 3,99 millió Ft

3,99 millió Ft
2 110 Ft/m²
1891 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
B Home eladásra kínál Szőkedencsen egy 1891 m2-es lakóövezeti építési telket. Beépíthetőség: 30% Villany és a víz a telek előtt az utcában, míg a gázleállás a telek határon belül helyezkedik el. Csatornahálózat nincs kiépítve a településen. A telek vége nincs elkertelve. Szőkedencs a 7-es főút mellett elhelyezkedő zsáktelepülés, amely a Balatontól 18 km-re, míg Zalakarostól 10 km-re helyezkedik el. Autópálya le-és felhajtó 3 km-re található, így könnyen és gyorsan meg lehet közelíteni az M7-es autópályát. Amennyiben csendes és nyugodt környezetben szeretne építkezni, közel a Balatonhoz, akkor kérem ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon bizalommal a hét bármely napján.Az ingatlan adatai a Megbízóm által, a rendelkezésemre bocsátott információkon alapul, ezért ezen adatok teljességéért és helyességéért felelősséget nem vállalok, illetve árváltozás, és adatváltozás jogát fenntartom.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
gáz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY