Eladó telek Sáránd 630 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 7934740
Referenciaszám: T037398
Frissítve: 1 hónapja

Sáránd eladó építési telek 630 m² telekterületű: 4,49 millió Ft

4,49 millió Ft
7 127 Ft/m²
630 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Kedves Érdeklődő! Szeretnénk bemutatni Önnek Sáránd egyik legjobb lehetőségét, egy 630 nm-es lakóövezeti telket, amely ideális választás lehet magán célra vagy befektetési célból. A telek kiváló elhelyezkedésű, a Lehel utcában található, amely a város egyik legkedveltebb környéke. A környék csendes és biztonságos, ideális a nyugodt életvitelhez. Az autóval való közlekedés is kényelmes, hiszen a telek közelében található az M35-ös autópálya, amely a városból könnyen elérhető. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, hiszen a telek közelében található buszmegállók, amelyekkel könnyen elérhető a városközpont és a környékbeli települések. Az ingatlan építhető és számos funkcióra alkalmas, így lehetőség van egy családi ház vagy akár egy kisebb lakópark építésére is. Ha kérdése merülne fel az ingatlanról vagy az eladási folyamatról, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen Önnek mindenben. Ne habozzon, ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Zoltán Otthon Centrum - Debrecen - Csapó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Zoltán Otthon Centrum - Debrecen - Csapó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY