Eladó telek Pécsvárad 337 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Pécsvárad 337 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8259663
Referenciaszám: T038935
Feltöltve: 4 napja

Pécsvárad eladó építési telek 337 m² telekterületű: 4,6 millió Ft

4,6 millió Ft
13 650 Ft/m²
337 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Fedezze fel ezt a páratlan lehetőséget, amely egy 337 négyzetméteres telek formájában kínálja Önnek a jövő építkezésének alapját! A telek a festői Baranya vármegye szívében, Pécsváradon helyezkedik el, egy csendes lakóövezetben, amely ideális választás lehet családi otthon vagy befektetési célú ingatlan kialakítására. A telek elhelyezkedése nemcsak a nyugalmat, hanem a természet közelségét is garantálja, hiszen a környék zöldövezetei és panorámás kilátásai minden reggel új élményekkel ajándékozzák meg Önt. A telek körüli infrastruktúra rendkívül kedvező, hiszen a közlekedési lehetőségek széles spektrumot kínálnak. Az autós közlekedés gyors és egyszerű, a közeli főútvonalak révén Pécs és a környező települések könnyen elérhetők. Emellett a tömegközlekedési lehetőségek is biztosítják, hogy a város központja gyorsan és kényelmesen megközelíthető legyen, így nemcsak a mindennapi élet, hanem a munkavégzés is zökkenőmentes lehet. A környék biztonságos és csendes, ideális választás családok számára, akik a nyugodt életvitel mellett szeretnék élvezni a természet közelségét. A telek építhetősége lehetőséget ad arra, hogy álmai otthonát valósítsa meg, legyen szó modern, vagy klasszikus stílusú épületről. A telek körüli zöld területek és a közeli parkok kiváló lehetőséget nyújtanak a szabadidős tevékenységekre, legyen szó sétáról, kerékpározásról vagy piknikezésről. Ne habozzon, hiszen egy ilyen kiemelkedő telek nem marad sokáig piacon! A telekhez tervrajzok is vannak, melyet megvásárolhat a leendő tulajdonos. Közművel jól ellátott, az áram pedig H-tarifával vehető igénybe. A gáz engedélyeztetése folyamatban van. A telek műemlékvédelmi környezetben található. Ha bármilyen kérdése van a telekkel vagy a környékkel kapcsolatban, bizalommal kereshet minket. Szívesen állunk rendelkezésére, hogy támogassuk Önt a megfelelő döntés meghozatalában, és segítsünk megvalósítani álmait!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Gabriella Otthon Centrum - Pécs - Klimó György utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Gabriella Otthon Centrum - Pécs - Klimó György utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY