Eladó telek Nádudvar 1313 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Nádudvar 1313 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7569861
Referenciaszám: T034920
Frissítve: 1 hónapja

Nádudvar eladó építési telek 1313 m² telekterületű: 3,5 millió Ft

3,5 millió Ft
2 666 Ft/m²
1313 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Nádudvaron építkezésre alkalmas 1313 nm-es telek eladó! Jellemzői : - 1313 nm-es telek - víz, villany, gáz és a csatorna a telken belül van - nincs a telken bontandó épület - 22 méteres utcafront - csendes központhoz közeli környéken - 30%-os beépíthetőség - vas kerítés az utcafronton Lehetőség van kész tervrajzzal megvásárolni a telket és ezáltal akár a tervrajz módosítására is. A közelben található buszmegálló, kisbolt, óvoda, benzinkút. Ajánlom azoknak a családoknak akik most szeretnék megteremteni az új otthonukat! Ugyanis a "Fészekrakáshoz" kiválóan alkalmas és családias a környezet! Amennyiben vásárláshoz hitelre is szüksége van független hitel tanácsadónk ingyenesen tud Önnek segítséget nyújtani a legjobb konstrukciók kiválasztásában és a folyamat lebonyolításában. Irodánk kereső ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújt, szakszerű tanácsadással, energetikai tanúsítvány elkészítésével, hitelügyintézéssel és profi ügyvédi segítséggel. Abban az esetben ha az ingatlan felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai Roland Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai Roland Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY