Eladó telek Mezőtúr 11213 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 7089682
Referenciaszám: 685100015
Frissítve: 20 napja

Mezőtúr eladó építési telek 11213 m² telekterületű: 3,5 millió Ft

3,5 millió Ft
312 Ft/m²
11213 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Eladó belterületi telekingatlan Mezőtúr. Az eladó telkek Mezőtúr Újváros végén találhatók a Kákás utcában. Egymással szomszédos telkek. - A TELKEK ÖSSZES ALAPTERÜLETE 11193 nm ( 7174+4119 nm). Övezeti besorolása Lf-1. Az Lf-1 jelű építési övezet: falusias életvitelt biztosító lakóterület, 4,50 m építmény- magasságot meg nem haladó lakóépületek elhelyezésére szolgál a város perem- területein. Magas tetősre történő átépítés esetén az építménymagasságot - a műszaki indokoltságnak megfelelően, maximum 1,00 méter magas térdfal építése esetén - túl lehet lépni. - AZ  ÉPÍTÉSI ÖVEZETBEN A KIALAKÍTHATÓ LEGKISEBB TELEKTERÜLET MÉRETE: 600 m2. - AZ ÉPÍTÉSI ÖVEZETBEN ELHELYEZHETŐ: aa) lakóépület, ab) kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület ac) szálláshely szolgáltató épület ad) a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró hatású kézműipari építmény 60 m2 alapterület főhelyiség tekintetében. ae) helyi igazgatási, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület af) sportépítmény. A beépítés részletes szabályozásról a Mezőtúr Város helyi építési szabályzatából tájékozódhat. A részletekért, kérem hívjon!  

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Perge Mihály IKOM Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Perge Mihály IKOM Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY