Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8247599
Referenciaszám: T038901
Feltöltve: ma

Kővágószőlős eladó építési telek 1780 m² telekterületű: 12,8 millió Ft

12,8 millió Ft
7 190 Ft/m²
1780 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Technikai hiba miatt a hitelkalkulációt nem lehet elvégezni. Kérj visszahívást, és az OTP Bank kollégája készséggel elvégzi a kalkulációt telefonon!
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Pécstől pár kilométerre eladó építési telek 35%-os beépíthetőséggel! Örömmel kínáljuk eladásra ezt a gyönyörű telket, mely a csendes Kővágószőlősön található. A telek mérete 1780 nm, és lakóövezetben helyezkedik el. A panoráma, ami szemünk elé tárul a telekről egyszerűen lélegzetelállító!!! MINDEN közmű telken belül található! Bővítési lehetőségek szempontjából kiváló választás. A közlekedési lehetőség szintén remek, így az autósok és a tömegközlekedést használók is könnyen elérhetik a telket. Két bejárata is van a területnek, ami kívülről teljeskörben kerítéssel határolt. Található még rajta még egy 26 nm-es pince, valamint egy 12 nm-es faház. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás fiatal felnőttek számára, akik egy nyugodt és kellemes életre vágynak. A telek a faluközpont és a fontosabb intézmények közelében van. Ha bármilyen kérdése van az ingatlanról, vagy szeretné megtekinteni, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba bizalommal. Örömmel állunk rendelkezésére, hogy segítsünk megtalálni az Ön számára ideális ingatlant. Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen: * Bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. * Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. * Szakértőnk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várja Önt. * Előre egyeztetett időpontban.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kasza Dorina Krisztina Otthon Centrum - Pécs - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kasza Dorina Krisztina Otthon Centrum - Pécs - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY