Eladó telek Kömlő 704 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Kömlő 704 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8257354
Referenciaszám: M288906
Frissítve: 5 napja

Kömlő eladó építési telek 704 m² telekterületű: 1,99 millió Ft

1,99 millió Ft
2 827 Ft/m²
704 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
TISZA TÓTÓL pár kilóméterre, Kömlőn, eladó egy 704 nm-es, főútvonalon található, körbe kerített, szabályos téglalap alakú, 14x 50 m-es (704 nm-es) építési telek. A HÉSZ szerint: FL-el jelölt " falusias lakóterület " övezeteben oldalhatáron álló maximum 2 lakásos lakóépületek építhetők. A beépítésre az OTÉK 14&-a az irányadó: Falusias lakóterületen a kialakult helyzethez igazodó, oldalhatáron álló földszintes vagy földszint és tetőtér beépítéses lakóépület helyezhető el a kialakult helyzet szerinti előkerttel és homlokzat magassággal. Az új épület tömegarányait, fő méreteit a tágabb környezetében lévő hagyományos épületekhez harmónikusan illeszkedve, azok homlokszélességét, tetőformáját figyelembe véve kell meghatározni úgy, hogy a telek oldalhatárával párhuzamos tömegű és gerincű max. 9 m szélességű és max. 7,5 épületmagasságú magas tetős, földszintes, igény esetén tetőtér beépítéses 40-45 fokos tetőhajlásszögű épületek létesüljenek. Az Egri úton újabb kereskedelmi, szolgáltató és ipari tevékenységet folytató egységek is elhelyezhetők. Az ingatlan tehermentes, rendezett tulajdonviszonnyal rendelkezik (1/1). Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Zsuzsanna Budapest XIII. kerület Lehel utca 50 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 495 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Zsuzsanna Budapest XIII. kerület Lehel utca 50 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 495 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY