Eladó telek Kocsér 607 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 8241041
Referenciaszám: TK032471
Feltöltve: 3 napja

Kocsér eladó építési telek 607 m² telekterületű: 4,9 millió Ft

4,9 millió Ft
8 072 Ft/m²
607 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Eladó egy belterületi építési telek Kocséron hihetetlenül jó áron!A telek elhelyezkedése rendkívül előnyös, mivel Kocsér városa kiváló közbiztonságot kínál, így garantáltan nyugodt és biztonságos környezetben élheti életét. Az utcakép rendezett és esztétikus, ami még vonzóbbá teszi ezt a lehetőséget. Az építési terület aszfaltozott utcafronttal rendelkezik, ezáltal az esetleges építkezés során nem okoz majd gondot a nehézgépek be- és kiszállítása.Telek paraméterei összefoglalva:- 607 m2 kivett beépítetlen terület- aszfaltozott, közvilágítással rendelkező utca - teljesen körbe kerítve, zárható kapuval- közművek a telek előtt, csatorna kivételével- beépítési mód oldalhatáron álló- beépítés mértéke 30%- kialakult kellemes utcaképAz ingatlan ára kiemelkedően jó, így nem csak egy álom otthon alapjait képezheti, hanem egy kiváló befektetési lehetőség is egyben.Kocsér városa Pest megye egyik kedves kis települése, amely a vidéki nyugalom és a városi kényelem tökéletes kombinációját kínálja lakóinak. Kocsér közössége barátságos és befogadó, így könnyedén beilleszkedhet bárki, aki új otthonát itt szeretné megtalálni. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy Kocséron valóra válthassa otthonteremtő álmait!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nánai-Szűcs Edit Ibolya Duna House - Kecskemét, Arany János utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 387 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nánai-Szűcs Edit Ibolya Duna House - Kecskemét, Arany János utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 387 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY