Eladó telek Kálló 1141 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 7659635
Feltöltve: 1 éve

Kálló eladó építési telek 1141 m² telekterületű: 4,85 millió Ft

4,85 millió Ft
4 251 Ft/m²
1141 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Építési telek eladó. vidékre vágyók, vállalkozók, befektetők figyelmèbe ajánlom! Kàllón, Nógrád megye legdèlebbi, Pest megyével határos településèn, Budapesthez kb. 55 Km-re/Gödöllő-Aszód-Kartal-Verseg útvonalon/ a község főútjához közeli, de mégis csendes, aszfaltozott mellékutcában, autóbusz megállóhoz kb. 300 M, 1141 m2, belterületben lévő déli fekvésű èpítési telek eladó. A vízvezetèk a telken belül van. A villany ès gáz vezetèkek az utcában kiépítettek. A szennyvízcsatorna létesítèsét az önkormányzat megkezdte. A telek falusias lakóövezetben fekszik, övezeti jele iv-o-k, 30 %-os legnagyobb beépítettsèg lehet, az èpítménymagasság az utcában kialakultak szerint. Ez a telek hétvègi pihenéshez, családi ház èpítèséhez, befektetèsnek, vállalkozàsi telephelynek ès. Mezőgazdasági hasznosításra is kiválóan alkalmas. A községben bölcsőde, óvoda, ált. Iskola ès napközi, családsegítő szolgálat, idősek otthona, könyvtár, műv. Ház, háziorvosi, fogorvosi, vèdőnői szolgálatok, gyógyszertàr, kereskedelmi egységek, rendőrőrs működnek. A közsèg közös polgármesteri hivatal szèkhelye. a telek napfényes, gyönyörű kilátás a cserhátaljai tájakra. Közkedvelt kirándulóhelyek, szèp kastélyok a környékbeli települèseken. A közeli városok: Aszód, Hatvan, Göđöllő, Vàc, a járás székhelye Pásztó kb. 15-20-30-35Km, de Budapest is gyorsan elèrhető szgk.-Val ès tömegközlekedéssel is. a vételárat szerződèskötéskor maradéktalanul meg kell fizetni. Irányár: 4.850.000 Ft. Èrdeklődni a megadott telefonszàmon lehet. Az ingatlan a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekinthető és kérdéseik megbeszélhetők. Köszönöm, hogy elolvasta ezt a hirdetést.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Borbála
+36 70 459 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Borbála
+36 70 459 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY