Eladó telek Egervölgy 1936 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Egervölgy 1936 nm
Hirdetéskód: 8279977
Referenciaszám: TK095256
Frissítve: 4 napja

Egervölgy eladó építési telek 1936 m² telekterületű: 2 millió Ft

2 millió Ft
1 033 Ft/m²
1936 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Eladó egy különleges tulajdonságokkal rendelkező, vágásérett akácossal rendelkező telek, mely 2 000 000 HUF vételárral várja új tulajdonosát.Ez a belterületen fekvő ingatlan nem csupán befektetési lehetőséget kínál, hanem olyan vállalkozások számára is ideális, amelyek az agrár- vagy méhészeti szektorban tevékenykednek.Az ingatlan kitűnő választás azok számára, akik szeretnék kihasználni a természet által kínált lehetőségeket, legyen szó akár faanyag termelésről vagy méhészkedésről.A vágásérett akácos lehetőséget biztosít fenntartható gazdálkodásra, valamint az akácfából származó termékek magas piaci értékét is érdemes kiemelni.A területen telepíthető méhészet pedig nem csupán a méhészeti termékek, mint például méz és viasz előállítására kínál lehetőséget, hanem a beporzás általi termésnövelés révén más mezőgazdasági tevékenységeket is támogathat.Ha Ön azon gondolkodik, hogy belekezd egy új vállalkozásba, vagy bővíteni szeretné meglévő tevékenységét, ez az ingatlan tökéletes választás lehet. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, válassza a természettel összhangban álló befektetést, mely hosszú távon is értéket képvisel.Várom jelentkezését, hogy megtekinthesse annak személyesen.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Norbert Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 633 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Norbert Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 633 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY