Eladó telek Csatár 1870 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Csatár 1870 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8277379
Referenciaszám: 169044-4707179
Frissítve: ma

Csatár eladó építési telek 1870 m² telekterületű: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
2 941 Ft/m²
1870 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169044 hivatkozási számú csatári telek. Zala megyében található, varázslatos dombok között húzódik Csatár, mely csendes zsákfalu. Az eladóvá vált ingatlan 7 km-re van Zalaegerszegtől. Autóval kb.10, busszal kb.20 perc alatt érhető el a megyei jogú város. - A falusias lakóövezetben eladó egy kivett lakóház, udvar, besorolású ingatlan, melyen egy felújítandó tégla családi ház. - Amennyiben Ön új házat szeretne ide építeni és nem kíván foglalkozni a bontással úgy a tulajdonos a bontást vállalja, minden megoldásra rugalmas. - A hozzá tartozó udvar területe 1870 m2. - Ásott kút van a telekhatáron, mely a szomszéddal közösen használt. - É-D-i tájolású. - Falusias lakóövezeti a terület: 30 %-ban beépíthető, az épületmagasság 5m, zöldterület 40% - Villany a házban,víz a telekhatáron,csatorna és gáz az utcában. - A ház mögötti terület alkalmas az önellátásra, a család szükségleteinek megfelelő zöldséges kert kialakítására. - A ház előtti rész, mely növényekkel övezett, a pihenést szolgálhatja. Az ingatlan várja új tulajdonosát. További információkért, hívjon bizalommal, tekintsük meg együtt. Balaskóné Goldfinger Lívia +3630 533 5234 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csatári telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169044Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balaskóné Goldfinger Lívia Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 533 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balaskóné Goldfinger Lívia Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 533 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY