Eladó telek Budapest XIV. kerület, Istvánmező 4631 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Budapest XIV. kerület, Istvánmező 4631 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7982194
Referenciaszám: T037570
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XIV. kerület eladó építési telek 4631 m² telekterületű: 2 250 millió Ft

2 250 millió Ft
485 856 Ft/m²
4631 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Istvánmezőváros az elmúlt évtizedben a legnagyobb presztízű nem-belvárosi kerületként van számontartva. A gyönyörű megújult Városliget választja el a kerületet Budapest pezsgő centrumától. Az utóbbi 1-2 évben megnőtt a XIV. kerület fejlesztői aktivitása. Megindult a kerület központjának, a Bosnyák térnek a rehabilitációja, 200 lakás, és 200.000 m2 területű új irodaház került fejlesztésre, melyben a NAV és egyéb állami szervek bérelnek területet. Tovább emeli a kerület ázsióját a városliget fejlesztése, a Puskás Aréna, a tervezett új bevásárlóközpont, illetve a Paskál területen történő ingatlanfejlesztés. 2023 végén a dubai Emaar fejlesztőcég cég a rákosrendezői pályaudvar elhagyott területén egy "Mini Dubai" fejlesztését indítványozta több 100 négyzetméternyi lakás, iroda, és 200 méter fölötti felhőkarcolókkal. A közlekedési kapcsolatai kiválóak, az M1-es és M2-es metró biztosítja belvárosba történő könnyű bejutást. A kerületet érinti a 3-mas villamos, illetve a Béke téren a 14-es villamos és számos buszjárat megállója található. Az ingatlan a kerület központközeli részén, a Hungária körúton belül helyezkedik el. Az Istvánmező városrész Városligettel szomszédos része gyönyörű régi villákkal beépült diplomatanegyed, ahol számos nagykövetség is található. A Tököli út és a Puskás Aréna közötti rész már intenzívebben beépült, emiatt kitűnő célpont nagyobb lakásszámú fejlesztéseknek. A telek közvetlen közelében található a Hungária Office Park (HOP) fejlesztése mely 2 éve indult el. A telek nagysága kiemelkedik környezetéből, így gazdaságosabb méretű projekt hozható rajta létre. A projekt jogerős építési engedéllyel rendelkezik, 154 lakásra. Előnye, hogy 1 szintes pincében megoldható a parkolás, nem kell 2 szintes parkolót építeni Engedélymódosítás után kiváló a lakásmix. Zuglóban a kerület általában szigorúan korlátozza az építhető lakások számát, emiatt nagyon nehéz új építésű nappali+1 hálószobás lakást találni. Ebben a projektben a lakások zöme ilyen lesz. Lakások területe: 7 791 m² Tárolók területe: 133 m² Terasz, erkély: 1 870 m² Parkolók száma: 155 db Számított értékesítési terület: 8726 m² Övezeti besorolás: Ln-2/1 Beépítési mód: zártsorú Beépítettség megengedett legnagyobb mértéke: 50%/60% Zöldfelület megengedett legkisebb mértéke: 35% Épületmagasság megengedett legnagyobb mértéke: 18 m Várjuk szíves érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Tibor Otthon Centrum - Otthon Centrum Solutions Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Tibor Otthon Centrum - Otthon Centrum Solutions Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY