Eladó telek Baks 2134 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 7676130
Referenciaszám: 785540
Frissítve: 17 napja

Baks eladó építési telek 2134 m² telekterületű: 1,3 millió Ft

1,3 millió Ft
609 Ft/m²
2134 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Falusi CSOK-ra alkalmas belterületi telek eladó Csongrád-Csanád megye apró kis falujában- Bakson -eladó, a tulajdoni lap szerint egy lakóház udvar megnevezésű telek. A település kvázi zsákfaluként funkcionál. A terület belterületen található, - nem a telepen. A telek üres, csupán egy kis felvonulási épületként használható korábbi melléképület található rajta,- így a bontással sem kell bajlódnia. Be van kerítve , ezzal sem kell vesződni. A telek aszfaltos utcában van, megtalálható rajta a vezetékes ivóvíz és az áram. A csatorna a telek előtt van, rá lehet kötni, szintúgy a gáz is. A terület 2134 négyzetméteres, sík terület-nem belvizes. Összefoglalva: Belterületi építési telek, aszfaltos utcában, részben közművekkel, ami nincs a telken az a telek előtt megtalálható és rácsatlakoztatható. 609 FORINT/NÉGYZETMÉTER áron keresve se talál jobbat. Használja ki a Falusi CSOK adta 11 milliós lehetőséget és keressen elérhetőségeimen! Aki építkezni szeretne nem is kell tovább keresgélnie, ennél jobbat nem talál. Ár: 1 300 000.- Forint. Igen jól látja nem elírás csupán 1,3 millió forint.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tokaji Tibor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 263 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tokaji Tibor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 263 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY